Horoskop NE DAJU NI KAD MORAJU - u ovim znacima horoskopa se rađaju najveće škrtice: Niko teže od njih ne otvara novčanik 10:01
Brak i veze BILA SAM UDATA ZA MILIONERA IZ DUBAIJA DOK MI DRUGARICA NIJE DOŠLA U GOSTE - razvela me za čas i to je bio tek početak 21:55
Vesti SAŽALILA SE I DOVELA PROSJAKA U KUĆU, DALA MU JE HRANU I NOVAC: 21 godinu kasnije on se pojavio na njenim vratima i ona je zanemela - SUZE SU SAME LILE! 21:05
Vesti "MAJKA ME JE SUROVO ZLOSTAVLJALA, ZAVRŠIO SAM U BOLNICI": Poznati tajkun i prvi komšija Novaka Đokovića progovorio o užasnom detinjstvu, a evo gde je danas! 14:30
Roditeljstvo MAJKA GA JE BACILA U SMEĆE PO ROĐENJU, ali ga je našao radnik gradske čistoće! Dvanaest godina kasnije je shvatio šta je uradio! (FOTO) 17:30
Brak i veze ZBOG NJENE ODLUKE MUŽ JE MORAO DA JOJ KUPI CELO OSTRVO: Strah od OVOGA je pravagnuo, milioner ne može da se kontroliše 16:34
Vesti MILICI JE DEDA KUPIO SILIKONE, UDALA SE ZA MILIONERA I RODILA PETORO DECE: Sad je progovorila o svekrvi i ovo otkrila 09:40
Telo MILICA JE MILIONERU RODILA PETO DETE PRE 30 DANA: Sada je pokazala linju posle porođaja i svi su zanemeli (VIDEO) 19:00
Vesti MILICI JE DEDA KUPIO PRVE SILIKONE, PA JE OSVOJILA MILIONERA IZ KAZAHSTANA: Sad je rodila peto dete, ali jedno sve čudi! 16:20
Brak i veze MILICA NAPUSTILA FAKS U NIŠU, PA SE UDALA ZA MISTERIOZNOG MILIJARDERA - i sad čeka 5. dete! Ovo je šok za sve! (FOTO) 12:52
Zanimljivosti PRODAVAO JE PLJESKAVICE, A ONDA SE PREKO NOĆI SVE PROMENILO: Za godinu dana je postao milioner! (FOTO) 21:15
Roditeljstvo MLADIĆ JE 20 GODINA ŽIVEO SKROMNO: Kad je diplomirao, otac mu je otkrio veliku porodičnu tajnu i preokrenuo mu život! 11:35