Brak i veze

ZBOG NJENE ODLUKE MUŽ JE MORAO DA JOJ KUPI CELO OSTRVO: Strah od OVOGA je pravagnuo, milioner ne može da se kontroliše

Nije imao izbora.

28.09.2024 16:34

ZBOG NJENE ODLUKE MUŽ JE MORAO DA JOJ KUPI CELO OSTRVO: Strah od OVOGA je pravagnuo, milioner ne može da se kontroliše
instagram/tiktok/soudiofarabia

Soudi Al Nadak, poznata kao soudiofarabia na TikToku, nedavno je otkrila svoj najnoviji luksuzni "poklon" od supruga, biznismena Jamala Al Nadaka. Naime, ova 26-godišnja domaćica, kako sebe naziva, često deli sadržaj o svom bogatstvu putem videa na društvenim mrežama.

tiktok/@soudiofarabia

Poželela da obuče kupaći, pa joj je muž kupio ostrvo

U nedavnom videu, sa svojih 336.000 pratilaca, otkrila je da je Jamal nedavno kupio "ostrvo u Aziji" vredno 50 miliona dolara, kako bi ona mogla slobodno da nosi bikini na plaži, a da je niko ne gleda.

Život u luksuzu

Soudi redovno deli svoje skupe kupovine, tretmane u kozmetičkim salonima i luksuzne večere, koje sve plaća njen milioner suprug Jamal. Ona ističe da ima samo jedno pravilo koje sebi postavlja - uvek mora da izgleda lepo. U zamenu, Jamal će joj pružiti sve što poželi.
 

tiktok/ soudiofarabia

Uslov njenog muža je da uvek mora biti lepa


- Jamal voli kada se lepo brinem o sebi i smatram da bi odnos trebalo da bude 50/50 - izjavila je Soudi.

Dan u životu bogate žene koja živi u Dubaiju

U nedavnom videu na TikToku, Soudi je prikazala "dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju", gde je započela dan tako što je popila kapućino u Raffles Hotelu, luksuznom hotelu smeštenom na Palmi - veštačkom ostrvu na kojem se nalazi i hotel Atlantis.

Luksuzna kupovina i putovanje od Dubaija do Londona

U drugom videu, Soudi je otkrila kako ju je suprug odvezao iz Dubaija u London na dan kupovine, gde su proveli dan kupujući i putovali poslovnom klasom.

 

Soudi Al Nadak svojim pratiocima na društvenim mrežama otkriva delić svog luksuznog života, koji je ispunjen skupocenim poklonima i putovanjima, te time privlači pažnju javnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)