Telo

MILICA JE MILIONERU RODILA PETO DETE PRE 30 DANA: Sada je pokazala linju posle porođaja i svi su zanemeli (VIDEO)

Devojka iz Niša je opet privukla pažnju.

20.08.2024 19:00

MILICA JE MILIONERU RODILA PETO DETE PRE 30 DANA: Sada je pokazala linju posle porođaja i svi su zanemeli (VIDEO)
Printscreen Instagram/@mmm_still_limited_edition

Milica Polskaja, devojka iz Niša koja se udala za misterioznog kazahstanskog milionera, čije lice nikad ne pokazuje, pre mesec dana je rodila peto dete, a sada je na Instagramu pokazala kako izgleda, i usledila je lavina komentara.

Milica je pozirala sa bebom, a uz sliku je pisalo: Da vidimo kako ćeš izgledati posle porođaja. Ja: OK. Mesec dana posle porođaja.

Dovoljno je reći da Milica izgleda kao bomba posle petog porođaja, a komentari su bili uglavnom pohvalni.

Ono što je karakteristično je da Milica pažljivo čuva privatnost svog supruga, biznismena, čije lice nikada nije prikazano na društvenim mrežama. U razgovoru za medije, Milica je napomenula da je njen muž uspešan u svom poslu i da često sarađuje sa političarima i poslovnim liderima, zbog čega smatra da je najbolje da ga ne izlaže javnosti.

Takođe, Milica često privlači pažnju provokativnim izjavama.

U jednom od svojih videa na YouTube-u, Milica je otkrila zanimljive detalje o finansiranju estetskih korekcija koje je uradila na sebi. Ona je objasnila da je novac za operaciju silikonskih grudi dobila od dede, što je prokomentarisala kao "dobar deo života". Prema njenim rečima, odluka o estetskim zahvatima bila je njen izbor, a ne rezultat pritiska porodice, dok su se mnogi pitali da li su za njene operacije upravo krivi najbliži.

- Zapravo, istina je da mi nije deka rekao da su mi grudi male, već mi je to rekla baka. Deka je sestri i meni ostavio određenu sumu novca u banci koju smo mogle da potrošimo kada napunimo 18 godina, a ja sam rešila da ih potrošim na operaciju. Tako je i nastala izjava: "Deka mi je kupio prve grudi" - rekla je ona. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)