Brak i veze

SEKI NIJE SMETALO ŠTO JE VELJKO OVOLIKO MLAĐI OD NJE: Niko nije mogao da poveruje kada je čuo

Godinama su zajedno, a mnogi nisu znali ko je stariji.

08.08.2024 10:44

SEKI NIJE SMETALO ŠTO JE VELJKO OVOLIKO MLAĐI OD NJE: Niko nije mogao da poveruje kada je čuo
ATA images

Pevačica Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić su već godinama u braku, a zajedno imaju dvoje dece, sina Jakova i Jovana. Oni žive u Staroj Pazovi gde su izgradili ogromnu kući, a pevačica je više puta isticala da želi život daleko od buke, a da je to opet mesto koje je blizu centra dešavanja. Iako je pevačica dve godine starija od svog supruga, to ne remeti mnogo njihov odnos, te se čak ni ne primećuje.

instagram.com/seka_aleksic

Kako su se upoznali Seka i Veljko

- I te kako mislim da su godine važne, a smatram da je idealna razlika ono što imamo moj suprug i ja. Dve godine sam starija od Veljka - priznala je jednom prilikom pevačica Seka Aleksić.

Kako su se upoznali Seka i Veljko
 

Oni su 14 godina zajedno, a sve je počelo od jednog Sekinog nastupa gde je on radio kao obezbeđenje u okviru tog kluba. Ništa se nije dogodilo, ali nakon izvesnog vremena, ona je nastupala na koncertu u Švajcarskoj gde su se zvanično upoznali. Samo nedelju dana kasnije varnice su sevnule, a oni su shvatili da su jedno za drugo.

- Bila sam veoma napadna kad sam videla Veljka... Dopao mi se odmah fizički. Zatvorila sam oči i rekla: "Ovo će biti moj muž". Osetila sam da je on pravi muškarac za mene. Mada i njegov pogled je govorio sve. Volela sam i boks i pre nego što sam njega upoznala, a kada sam saznala da trenira i on, sve se sklopilo - rekla je Seka svojevremeno u emisiji "Amidži šou".

Oni su se venčali 2010. godine i od tada u njihovom odnosu nije bilo skandala. Tokom godina ona je menjala imidž, a može se reći da je sada uplovila u jednu "mirnu luku" i da je godinama dosledna istom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)