Telo

OSVANULA FOTOGRAFIJA NATAŠE BEKVALAC SA TETOVAŽOM NA INTIMNOM MESTU: Gori kako izgleda u petoj decniji! (FOTO)

Baš kao u njenoj pesmi "Grudi u vis, haljina na pod!"

29.07.2024 19:45

OSVANULA FOTOGRAFIJA NATAŠE BEKVALAC SA TETOVAŽOM NA INTIMNOM MESTU: Gori kako izgleda u petoj decniji! (FOTO)
Vladimir Vasic/ATAImages

Pevačica Nataša Bekvalac (43) poznata je kao dama odličnog glasa i još boljeg stasa. Budući da je trenutnu na crnogorskom primorju iskoristila je priliku i da se okupa, pa je tako objavila video u vidu selfija na kome je u  braon dvodelnom kupaćem kostimu.

Naime, Nata je izgledala pomalo umorno, ali zato i sredinom pete decenije ima telo kao da je ostala u dvadesetim, podsećamo, čak i posle dvoje dece. Pojedini bi možda rekli da joj ne bi škodio ni koji kg više, ali Bekvalčeva već duže vreme ima manekensku građu, zahvaljujući kojoj može da ponese sve što poželi.

Snimak je pokazao još nešto, naime usnimljena je njena tetovaža koja izgleda poput pera, a nalazi se na početku boka, tik iznad prepona. Fanovi su jedino ostali uskraćeni za mogućnost komentarisanja, budući da su objave usledile u vidu storija na Instagramju.

Njeni hitovi ne zastarevaju, pa su nastupi novosadske Barbike uvek popunjeni. Nataša je na kratko odmorila sa sestrom Kristinom i decom kako bi napunila baterije za nove letnje nastupe koji su krcati kada je ova pevačica u pitanju.

Nedavno je otpočela turneju gde će skoro dve nedelje svakodnevno menjati grad, a često i državu zbog nastupa. Pevačici to nimalo ne pada teško, budući da su decenije rada i iskustva iza nje. Ipak, pomalo neočekivano je usledio "doček" u Budvi. Ona je na priči na Instagramu istakla vidno razočarenje, kada je sa bendom stigla u hotel, a ispostavilo se da je njihova rezervacija "isparila".

Bend na čelu sa Natašom je morao da nađe drugi smeštaj, a izgleda da uopšte nisu loše prošli, ako je suditi po videu koji je nosadska Barbika objavila. Čak je i cela ekipa u istom apartmanu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)