Telo

AU, ŽENO, HOĆE SRCE DA PRESKOČI: Ovakvu Slobodu nikad niste videli - isturila grudi, vilice pale do poda! (FOTO)

Svi pogledi bili usmereni u pravcu lepe glumice.

29.07.2024 15:30

AU, ŽENO, HOĆE SRCE DA PRESKOČI: Ovakvu Slobodu nikad niste videli - isturila grudi, vilice pale do poda! (FOTO)
ATA images

Glumica Sloboda Mićalović retko objavljuje snimke iz privatnog života, zato je svaki njen video "zlata vredan". Nedavno je oduševila fanove kojih samo na Instagramu broji pola miliona fotografijama sa letovanja. Naime, ona je objavila fotografije na kojima u beloj lanenoj košulji vidno uživa na palubi broda. Ipak, sve je oduševila njena poslednja objava.

Sloboda se uslikala na plaži u kupaćem kostimu, što je prizor koji se zaista retko viđa. Ona se opredelila za beli dvodelni kupaći kostim koji je u gornjem delu bio u vidu topa. Ipak su glumičine bujne grudi došle do izražaja, dok se videlo da je i donji deo beli i visokog struka s pojasom.

Glumica je objavila selfi u vidu crnobele fotografije, dok joj je kosa bila mokra, a pogled je sakrila iza tamnih naočara za sunce. Opis uz ovaj redak selfi popularne glumice nije bio potreban.

 

 

Za svega sat vremena usledilo je 4.000 sviđanja na njenom Instagram nalogu, kao i salva pohvala za izgled.

- Kao tinejdžerka.

- To su te neke čari divnog leta.

- Auuhh, ovde srce hoće da preskoči!

- Svetska, a naša...bravo Bobo.

- Prelepa žena i vrhunska glumica.

 

 

Podsećamo, Sloboda je popularnost stekla još za vreme  fakulteta kada je dobila sporednu, ali važnu ulogu u kultnom filmu "Zona Zamfirova". Ovo ostvarenje je bilo sudbonosno i za njen privatni život, jer je upravo na setu upoznala budućeg supruga Vojina Ćetkovića, koji je tumačio lik Maneta. Njih dvoje su se venčali 2008. godine i dobili bliznakinje Veru i Milu (13), a brak im već deceniju i po važi za jedan od najskladnijih na domaćoj sceni. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)