Telo

ISPLIVALA PRIVATNA FOTOGRAFIJA LIDIJE VUKIĆEVIĆ IZ KREVETA: Raskopčana haljina i zadignuta suknja! (FOTO)

Glumica raspalila maštu fanovima.

27.07.2024 19:45

ISPLIVALA PRIVATNA FOTOGRAFIJA LIDIJE VUKIĆEVIĆ IZ KREVETA: Raskopčana haljina i zadignuta suknja! (FOTO)
instagram-vukiceviclidija

Glumica Lidija Vukićević (62) redovno oduševljava pratioce na društvenim mrežama svojim mladolikim izgledom. Ovog puta opredelila se za žutu haljinu. Mada smo ostali uskraćeni za fotografiju kako joj zaista stoji, budući da je glumica objavila samo priču na Instagramu, gde se vide tek detalji. Ova jarkožuta letnja haljina je dugih rukava, a izgleda i da doseže do zemlje. Zapopčava se dugmićima, dok je u gornjem delu kroja sličnog košulji, čak nisu izostali ni džepovi.

Glumica je objavila fotografiju gde leži na krevetu kompletno doterana. Nosi čak i tamne naočare za sunce, dok je prizor zapalio maštu svim njenim fanovima. Naime, poznato je da Lidija voli da pokazuje svoje atribute, pa je tako haljina otkopčana do pola, da bi bujne glumičine grudi došle do izražaja. Budući da su i dalje tropske tempature, izgleda da je rešila i da skroz zadigne haljinu, tako da je i delić njenih zanosnih bokova uslikan. 

instagram-vukiceviclidija

Lidija Vukićević

Ne sumnjamo da je ova objava dodatno podgrejala ionako užarenu temperaturu. Međutim, Lidijini fanovi su ostali uskraćeni za komentare budući da je glumica ovo objavila u vidu tzv. storija.

Podsećamo, ona je nedavno napunila 62 godine, iako bi u to sudeći po njenom izgledu malo ko poverovao. Mnogi smatraju da izgleda neverovatno zgodno i mladoliko i to ne samo za svoje godine, već generalno. Iako je zagazila u sedmu deceniju, izgleda barem upola mlađe i retko ko bi joj dao godine koje ponosito nosi. Na telu, licu bez bora i bujnoj kovrdžavoj kosi zavide joj i upola mlađe dame. Mnogi se slaži da glumica stari poput vina, pa je svakom godinom sve zanosnija. 

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)