Telo

JELISAVETA ORAŠANIN SE SKINULA, MREŽE SE USIJALE: U bikiniju izgleda kao boginja, da li je ova žena realna?! (FOTO)

Maneknkena Sofija Milošević je jedva uspela nešto da prokomentariše.

18.07.2024 18:00

JELISAVETA ORAŠANIN SE SKINULA, MREŽE SE USIJALE: U bikiniju izgleda kao boginja, da li je ova žena realna?! (FOTO)
instagram-jagodenamagli

Glumica Jelisaveta Orašanin (35) godinama je deo javnog života, a posebnu pažnju je privukla udajom za slavnog sportistu Miloša Teodosića. Titulu najboljih nogu Srbije, koju joj mnogi dodeljuju, opravdala je više puta. Međutim, izgleda da su velike šanse da ponese još jednu titulu i to u vidu najboljeg tela Srbije.

Ona trenutno odmara u jednom od luksuznih hotela u Grčkoj i to porodično, sa suprugom Milošem, ćerkom Petrom i sinom Bogdanom. Naime, dok su se mališani zabavljali jedući sladoled, jagode i uživajući u otkrivanju svih čari koje hotel nudi, Jelisaveta je iskoristila priliku da se uslika u kupaćem.

Malo je reći da je Instagram planuo. Glumica i sredinom četvrte decenije i pored dvoje dece izgleda kao početkom dvadesetih. Njeno telo je kao izvajano, figura joj je u potpunosti manekenska, a bikini pink-plave boje boje joj je savršeno pristajao. Niko nije znao u šta pre da gleda, grudi, trbušnjake ili duge noge.

instagram-jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Primetno je da se manekenka Sofija Milošević već neko vreme nadmeće sa njom, budući da je objavila Jelisavetim profil uz svoju novu objavu u bikiniju, upitavši je da li spava mirno. Ali Sofija je sada imala samo da prokomentariše "Auuuuuuuuuuu".

Ostali komentari su se ređali munjevitom brzinom, a najviše ih je bilo u vidu srca i plamena.

- Apsolutno savršena.

- Postigla si željeni cilj!

- Reči su suvišne.

- Top topova!

- Bomba, nema šta!

 

 

Podsećamo, sama glumica je nedavno priznala kako održava idealnu liniju.

- Zahvaljujući nutricionistkinji sam brže došla do zdravijeg načina života i ishrane. I naravno deca su moja teretana. Bukvalno moji privatni treneri su moja deca. Ne sedam. Smatram da i to utiče na kilažu - rekla je ona ranije za medije, mada nije tajna da glumica redovno trenira.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)