Telo

OBJAVILA SELFI BEZ TRUNKE ŠMINKE, A TRBUŠNJACI KAO ČELIK, SVE SE VIDI: Pa se drsko obratila Jelisaveti Orašanin! (FOTO)

Instagram izgoreo u trenu!

11.07.2024 22:00

OBJAVILA SELFI BEZ TRUNKE ŠMINKE, A TRBUŠNJACI KAO ČELIK, SVE SE VIDI: Pa se drsko obratila Jelisaveti Orašanin! (FOTO)
ATA Images

Dizajnerka i bivša manekenka Sofija Milošević (33) je mama dvojice sinova, ali bi po njenoj idealnoj figuri to retko ko mogao i da pretpostavi. Ona je od 2019. godine u ljubavi sa fudbalerom Lukom Jovićem (26), a zavodljivim objavama na društvenim mrežama neprestano raspiruje maštu javnosti. Na Instagramu je prati blizu 600.000 ljudi, a ni jedna od najnovijih objava nije prošla nezapaženo. Čini se da se najveća prašina digla nedavno kada je objavila selfi u kupaćem kostimu.

Sofija se uslikala u malenom pastelnoroze bikiniju, a malo je reći da je ceo Instagram izgoreo. Poznato je da ona voli roze boju, pa ona nije izostala ni u odabiru kupaćeg kostima, dok je primetno da je ista nijansa i u vidu maske za mobilni. Manekenka i posle dvoje dece i sredinom četvrte decenije i dalje ima savršeno telo na kome bi joj pozavidele mnoge. 

Maleni gornji deo je jedva prikrivao njene bujne grudi, dok je velika pažnja bila i na gotovo izvajanom stomaku. Poznato je da se dizajnerka trudi da održi telo u top formi, a izgleda da joj to i te kako polazi za rukom. Trbušnjaci koji su se ocrtavali na njenom stomaku su privukli veću pažnju. Sofija je bila bez trunke šminke, kose neobavezno podignute, dok je na telu bilo znakova ulja za sunčanje.

 

 

- Dobro jutro - kratko je napisala ona, a usledila je salva pohvala.

Sofija je potkačila i glumicu Jelisavetu Orašanin i to direktno na poruci na priči na Instagramu. Naime, Jovićeva je upitala Jelisavetu koja važi za jednu od najzgodnijih dama domaće javne scene, "Spavaš li mirno?!"

- Opalaaaaa - reagovala je odmah Jelisaveta uz smajlije u vidu vatre.

- Ja ne mogu da izdržim. Molim vas okrenite oči, da stoje pravilno!

- Ovo je varka - oznojenost, dobro svetlo flex mišića...doduše i sati i godine treninga, kurkume, matche, kombuhe... nijedan UH...lak način.

- Ovakvo telo ni Luka nikad nije imao!

- Imamo najboljeg trenera - poručila joj je koleginica, manekenka Kristina Perić.

- Pre bih rekao da ja imam najbolje vežbačice - odgovorio je njihov trener Marko Dimitrijević.

- Kakva razlika, ludilo, dodao je trener, pa izgleda da je Sofija slušala njegove savete, a rezultati su i više nego očigledni.

instagram-sofijamilo

Drska poruka upućena Jelisaveti Orašanin

BONUS VIDEO:

Komentari (0)