Telo

DANIJELA DIMITROVSKA NEMA NAMERU DA SE OBUČE: Izgleda kao avion, gore mreže zbog njenog savršenog tela! (FOTO+VIDEO)

Komentari ne prestaju da se nižu.

17.06.2024 22:01

DANIJELA DIMITROVSKA NEMA NAMERU DA SE OBUČE: Izgleda kao avion, gore mreže zbog njenog savršenog tela! (FOTO+VIDEO)
Antonio Ahel/ATAImages

Bivša manekenka i voditeljka Danijela Dimitrovska (37) važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena sa naše javne scene. Iako se približava ulasku u petu deceniju života mnogi se slažu da nikad bolje nije izgledala. Čini se da ova dama ima čarobni štapić kojim stiže da obiđe sve najlepše plaže u rekordnom roku. Ona je tako odmah po dolasku sa italijanskog čarabnog Amalfija, skoknula i do crnogorskog primorja, a trenutno je u Hrvatskoj. 

Danijela je prethodnih dana često objavljivala kako uživa u sunčanju tik uz obalu mora ili bazena, dok uglavnom u vili uživa u veličanstvenom pogledu na more. Budući da je retka lepotica, ujedno i model, svaki kupaći kostim joj savršeno pristaje. Njeni fanovi pak, kojih na Instagramu broji 203.000 najviše su komnetarisali njen izgled u dvodelnom bikiniju.

 

 

Beli bikini je tako pobrao salvu pohvala i sve simpatije. Zanosna voditeljka je uslikana kako izlazi iz mora, a fotografija je bukvalno zapalila Instagram. Danijela važi za damu od stila, pa je vremenom postala prava influnserka čiji su saveta zlata vredni.

Pre nego što je odlučila da osunča svoje preplanulo telo i uživa u talasima, ona je krenula na plažu u stajlingu koji je oduševio mnoge. Budući da je ponela beli kupaći, u donjem delu tela je imala takođe belu usku suknju maksi dužine, koja je bila većim delom providna. Od obuće je odabir pao na kožne svetlobraon papuče, dok je autfit ukompletirala slamnatim šeširom i velikom torbom koju je uz šešir i papuče uklopila. Međutim, pravi spaktakl je nastupio kada je objavila video i u jarkocrvenom bikiniju.

 

 

Snimak je za svega par dana dobio 8.000 sviđanja, dok su reakcije usledile munjevitom brzinom.

- Vatra, vikaću vatra - poručila joj je koleginica Aleksandra Jeftanović.

- Vi ste i prezgodni i prelepi, a pre svega vrlo kulturni i lepo vaspitani.

- Ne mogu da nađem pravi, tj. najbolji komentar za tebe, ali zato mogu da kažem PRESAVRŠENA SI ŽENO!

- Divna, dobra, pametna i prelepa zena.

- Gledam ne prestajem i počinjem da verujem da je možda lepota prelazna.

- Boginjo, bravo za top formu!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)