Moda

SOFIJA MILOŠEVIĆ VIŠE NIŠTA NE KRIJE: Dok joj muž "gine" za Srbiju, ona se švrćka golišava! (FOTO)

Mnoge je podestila na skandaloznu ženu repera.

15.06.2024 22:00

SOFIJA MILOŠEVIĆ VIŠE NIŠTA NE KRIJE: Dok joj muž "gine"  za Srbiju, ona se švrćka golišava! (FOTO)
FOTO: ST/P. Divac

Manekenka i životna saputnica fudbalera Luke Jovića, Sofija Milošević (33), poznata je po istančanom i prefinjenom načinu oblačenja. Dok njen suprug na terenu brani boje Srbije u Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj, manekenka se šetakala gotovo gola po Beogradu. A, da je lepa i zgodna to stojji. Ona je telo u odličnoj formi zadržala i posle dve trudnoće koje su se desile u kraćem vremenskom periodu. Njena visina od čak 181 cm, duga plava kosa i svetle oči su je u samom startu izdvojile iz mase manekenki.

Sofija je nedavno objavila fotografiju na kojoj bi je malo ko prepoznao. Mnogi su navikli da lepoticu viđaju u raskošnim haljinama svetlucavih dezena i jarkih boja, među kojima uglavnom preovlađuju rozikaste nijanse, dok joj duga plava kosa pada u talasima preko ramena. Ovakav izgled ovaj put je kompletno izostao. Naime, mnogi se zaklinju da su, navodno, na prvi pogled pomislili da je na fotografiji Bjanka Sensori, supruga Kanje Vesta, a ne Sofija.

 

 

Razlog za ovo poređenje je totalno opravdan. Miloševićeva je ponela toaletu i kompletan stajling na kome je zaličila na popularnu starletu. Ona je nosila haljinu na tanke bretele ispod koje nije imala brushalter, već samo dubok donji veš u krem boji. Kreacija je pak bila u boji šampanjca i šljokičasta, ali i totalno providna. Jedino je u delu koji je prekrivao bradavice bila okruglina, koja je bar taj deo koliko-toliko zaštitila od radoznalih pogleda, dok su se grudi kompletno videle.

Sofija je uz providnu haljinu ponela visoke potpetice i šljokičastu torbicu koja je bila okriugla, sa resama i ličila je na disko kuglu. Primetno je da je bivša manekenka drastično skratlia kosu i promenila boju. Njena kosa je sada smeđe nijanse i deseže tek nešto duže od ramena, a bila je zalizana i padala iza leđa. 

 

 

Malo je reći da je njen Instagram nalog u trenu izgoreo. Usledilo je 10.000 sviđanja, a blogerka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah je jedna od prvih dama koja joj je poslala gomilu zaljubljenih smajlija.

- Draga, grmiš kako izgledaš!

- Uvek si najlepša, dušo!

- Dragi bože, pa ovo je nerealno!

- Ovaj izgled je čisto savršenstvo!

- Vauuuu, bez reči sam!

- Odlično ti stoji haljina, samo što je providna.

- Je li ovo uopšte Sofija Milošević?

- Dok ti muž gine u Nemačkoj ti se šetaš golišava. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)