Moda

MARIJANA MATEUS IZBACILA NOGE U PRVI PLAN: Kraljica provokacije se divila Pikasu, a muškarci uzdisali za njom (FOTO)

Dizajnerka posetila prijateljicu u Čikagu, gde je uživala kao kraljica.

02.06.2024 20:20

MARIJANA MATEUS IZBACILA NOGE U PRVI PLAN: Kraljica provokacije se divila Pikasu, a muškarci uzdisali za njom (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Mnogi je smatraju za jednu od najkontroverznijih ličnosti domaće javne scene, budući da redovno privlači pažnju svojim izazovnim stajlinzima, ali i destinacijama koje posećuje.

Marijana živi na destinaciji Beograd-London, ali često putuje po mondenskim letovalištima i svetskim prestonicama. Uglavnom je po galerijama, ručkovima u najskupljim restoranima ili u noćnim klubovima sa prijateljicama koje ima po čitavom svetu.

Dizajnerka je ovoga puta rešila da ode do Amerike, tako da objavila serijal fotografija iz Čikaga. Naravno, obišla je galeriju slika gde su je posebno fascinirala Pikasova dela. Potom su usledili najbolji hoteli i restorani sa prijateljicama koje su jedva dočekale njen dolazak. Za ovu priliku odabrala je i adekvatnu haljinu u kojoj je mamila sve poglede.

U pitanju je svilena haljina širih bretela i kroja koji prati liniju tela, ali se suknja potom širi u vidu A-kroje dosežući dužinu do upola listova. Osnova je bela, a po njoj su popularni cvetni dezeni. Možda na prvi pogled ova haljina deluje kao prilično “smerna” za kraljicu provokavcije kakva je Mateusova, ali dekolte koji je ponovo došao do izražaja nije izostao, kao i prilično dubok šlic.

Budući da šlic nije dovoljno otrkivao, zgodna Mateusova je izbacila vitke noge u prvi plan kroz šlic na haljini. Stajling je zaokružila belom Šanel torbom i belim sandalama koje su imale identične cvetne dezene, kao i haljina.

- Čikago, predivna energija i divna domaćica - kratko je napisala kretaorka u opisu. 

Instagram-marijanamateus

Marijana Mateus u galeriji u Čikagu

Objava je naišla na veliki broj sviđanja u samom startu.

- Ni nebo nije granica za vas.

- Naša srpska lepotica od milion evra.

- Izgleda kao devojčica.

- Lepe žene, ali naša Marijana je ipak boginja.

- E to je ta haljina, prelepo, stilski i mladalački.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)