Zanimljivosti

SARAJEVO SE TRESLO POD NJENIM ŠTIKLAMA: Crna uska haljina istakla sve adute popularne glumice (FOTO)

Krajem pete decenije izgleda bolje nego ikada!

25.05.2024 19:31

SARAJEVO SE TRESLO POD NJENIM ŠTIKLAMA: Crna uska haljina istakla sve adute popularne glumice (FOTO)
Instagram-printscreen-milenavasicofficial

Glumica Milena Vasić (47) se može pohvaliti kako ulogama u Jugoslovenskom dramskom pozorištu, tako i televizijskim i filmskim rolama. Za razliku od većine dama iz javnog života, ona je potpuno prirodna i nije ništa menjala na svom licu i telu, što je dodatni razlog što je publika voli. Ona se ne libi da objavi fotografije na kojima je u sportskom izdanju i bez trunke šminke, ali fanovi se naviše raduju onim na kojima je u atraktivnim stajlinzima, poput prave svetske zvezde.

Milena kao da prkosi godinama, pa i pri kraju pete decenije izgleda mladoliko i u top formi, a mnogi se slažu i da je lepša nego ikada. Ona je tako nedavno podelila serijal fotografija iz Sarajeva na kojima pozira u trikotažnoj crnoj haljini. Kreacija je samo na prvi pogled delovala jednostavno, budući da je u pitanju klasična crna haljina dugih rukava i midi dužine. Ipak, još jednom se u praksi dokazalo da kada ovakvu haljinu ponese glumica posebnog šarma i harizme, ona poprima sasvim drugačiji izgled.

 

 

Kreacija je imala neobičan detalj u predelu grudi. Tako je izgledalo kao da je zatvorena, dok je tik iznad ravnog dekoltea usledio otvor. Haljina je istakla sve atribute zgodne glumice, dok je ona celokupan stajling zaokružila srebrnim sandalama. Kosu boje čokolade je pustila da u talasima pada, dok je od šminke dominirao crveni karmin.

Malo je reći da je njen Instagram nalog u trenu "planuo", a usledila je salva pohvala za izgled. Glumica Danica Maksimović je bila jedna od prvih koja joj je poslala smajlije u vidu srca.

- I harizma i lepota.

- Zgodna, lepa, pametna.

- Posvetio bih Vam pesmu od grupe Smak, “Crna dama”.

- Srpkinja koja mi se najviše sviđa.

- Žena je zgodnija od mene, svaka čast!

- Uvek privlačna žena!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)