Zanimljivosti

NA PRAGU OSME DECENIJE I GRMI KAKO IZGLEDA: Glumica raskopčala košulju pa objasnila kome je namenjena obnažena fotka!

Ona živi po svome i dalje.

22.05.2024 11:16

NA PRAGU OSME DECENIJE I GRMI KAKO IZGLEDA: Glumica raskopčala košulju pa objasnila kome je namenjena obnažena fotka!
M.M./ATAImages

Čuvena srpska glumica Danica Makisimović (71) zagazila je u osmu deceniju života, ali i dalje izgleda bar upola mlađe. I dok joj žene zavide na mladalačkoj figuri, izgledu i energiji, muškarci  su i dalje opčinjeni fatalnom glumicom. Danica je oduvek bila prepoznatljiva po vitkom izgledu i širokom osmehu, malo toga se promenilo u poslednjih pola veka, pa izgleda kao da je za nju vreme stalo. Ona je oduvek isticala važnost umerenosti, fizičke aktivnosti i dobre nege kože kao ključne faktore za očuvanje svog izgleda. 

Maksimovićeva je nedavno objavila selfi koji je postavila na priču na Instagramu, a izazvala je veliku pažnju javosti. Glumica se tu prilično razgolitila, tačnije raskopčala je belu košulju, dok je delovalo da je i neku vrstu kravate imala uz nju, a ispod je bio crni čipkani brushalter. Dugu kosu pustila je da joj pada preko lica.

Danica ima telo na kojoj bi joj pozavideo svako, a nije joj strano da objavi fotografije u kupaćem kostimu. Takođe opšte je poznato da glumci na sceni zarad uloge moraju da se prilagode kostimima, pa ne bi trebalo da ovakva fotografija izaziva čiđenje, tek glumica je očigledno bila nečim pogođena, budući da je pored selfija otkopčane košulje dodala poruku: Namenjeno “lešinarima”! U pozadini je išla numera Josipe Lisac "Živim po svome".

Instagram-danymaksi

Danica Maksimović

Podsećamo, Danica je pored besprekorne spoljašnjosti, takođe otvoreno govorila o svojim unutrašnjim borbama, uključujući i period kada se borila sa alkoholizmom. Njen iskreni pristup ovim temama dodatno je povećao njenu autentičnost i podršku koju dobija od svojih obožavalaca.

Danica predstavlja pravu inspiraciju motivišući druge žene da neguju svoje telo i duh, bez obzira na godine. Njen primer pokazuje da je moguće ostati vitak, zdrav i vitalan i početkom osme decenije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)