Moda

VODITELJKA BLISTA U HALJINI DUBOKOG DEKOLTEA I TO USRED PIJACE: "Mare diše punim plućima"! (FOTO)

Marija Veljković mami poglede gde god da se pojavi.

19.05.2024 19:49

VODITELJKA BLISTA U HALJINI DUBOKOG DEKOLTEA I TO USRED PIJACE: "Mare diše punim plućima"! (FOTO)
instagram-mare.veljkovic

Voditeljka Marija Veljković (43) ne prestaje da privlači pažnju, a detalje posla i privatnog života često deli sa pratiocima na društvenim mrežama. Među njenim objavama uvek ima i brojnih saveta, a budući da je mama čak troje dece, najviše je onih iz sfere roditeljstva. 

Ovog puta ona je objavila fotografije sa snimanja, a usledila je salva pohvala za izgled lepe voditeljke. Marija je ponela prilično atraktivnu haljinu koja je istakla sve njene atribute.

Haljina je bila letnja i u pastelnojorgovan boji, išla je na preklop i vezivala se trakama u struku. Takođe je imala red karnera, dok je dosezala do pola listova. Mnogima nije promakao ni bujan dekolte zgodne Veljkovićeve.

Marija je uz haljinu ponela pink torbicu i zlatni nakit, kao i naočare za sunce koje su imale oblik leptira. Lepoj voditeljki ništa ne pada teško, budući da radi posao koji iskreno voli. Podsećamo da je ona već drugu godinu u veoma ozbiljnoj vezi sa glumcem Rastkom Jankovićem, koji je zaslužan za njen najsjajniji osmeh. 

- Hvala što ste bili uz @emisija.novipocetak.rts mi samo zbog vas vredno radimo na četvrtoj sezoni - poručila je Veljkovićeva.

Istog trena je na njenom Instagram nalogu usledila salva pohvala za izgled lepe voditeljke.

- Prelepa emisija, obožavam da je gledam, a ti si Maro divna i prirodna.

- Vauuu, Mare diše život punim plućima!

- Prezgodna žena, uvek i bila.

- Hvala na divnoj emisiji o mom rodnom gradu. Ponosna sam. Volim te.

- Mare, stvarno si top!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)