Zanimljivosti

ANA IVANOVIĆ NOSI HALJINU SA BEZOBRAZNIM PROREZIMA: Gde god pogledamo vidi se koža, a jedan detalj posebno izaziva! (FOTO)

Još jednom pokazala zašto je modna ikona.

15.05.2024 20:20

ANA IVANOVIĆ NOSI HALJINU SA BEZOBRAZNIM PROREZIMA: Gde god pogledamo vidi se koža, a jedan detalj posebno izaziva! (FOTO)
instagram-anaivanovic

Trofejna srpska teniserka Ana Ivanović uživa u zasluženoj sportskoj penziji i čini se da je zadovoljnija svojim životom više nego ikada. Slobodno vreme koristi kako bi posećivala evropske prestonice, a društvo joj uvek pravi suprug, nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger. Ana je poznata kao dama istančanog i uglavnom sportskog stila, iako ume da zablista na crvenom tepihu poput svetske dive. Ovoga puta objavila je priču na Instagramu i oduševila sve fanove kojih broji milion i po.

Ivanovićeva se pojavila u savršenoj maslinastozelenoj letnjoj sportskoj kombinaciji. Ponela je lanenu haljinu koja je išla preko jednog ramena otkrivajući drugo golo, a više nego očigledno je bilo da nekadašnja teniserka ispod nje ne nosi brushalter. Haljina se tankom bretelom vezivala oko vrata, dok je najverovatnije imala otvorena leđa, budući da je i veći deo struka bio go.

instagram-anaivanovic

Ana Ivanović

Kreacija je u donjem delu padala u vidu suknje A-kroja, dok je doseza ispod kolena. Ana je uz nju uparila i maslinastozelene patike, kao i kačket identične nijanse. Manju prugastu tašno belo-krem boje prebacila je preko ramena, dok je nakit izostao, a ponela je samo sat. 

Mnogi njeni pratioci su bili oduševljeni ovim njenim izdanjem, budući da se Ivanovićeva najčešće opredeljuje za pantalone ili šorts, pa je pravi izazov videti je u haljini, pogotovo što su atributi zgodne bivše teniserke bili uočljivi. Koketiranje se*sepilom, a ujedno veoma atraktivna i trendi modna kombinacija, pokazuju zašto je ona modni uzor damama širom sveta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)