Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS IZGRMELA U ZMIJSKIM HELANKAMA I PREUSKOM TOPIĆU: Niko joj ne bi odoleo, momci trče da budu njen "plen"

Otkrila i kako održava ovakvu liniju.

13.05.2024 17:10

MARIJANA MATEUS IZGRMELA U ZMIJSKIM HELANKAMA I PREUSKOM TOPIĆU: Niko joj ne bi odoleo, momci trče da budu njen "plen"
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Mnogi je smatraju za jednu od najkontroverznijih ličnosti domaće javne scene, budući da redovno privlači pažnju svojim izazovnim stajlinzima. 

Marijana se ne libi da istakne sve svoje atribute iako je uveliko zagazila u šestu deceniju, pa tako često ističe duge, vitke noge, bujno poprsje i go stomak. Na izgledu joj zavide mnoge upola mlađe dame, a sada je otkrila da nije baš sve do genetike, već se za dobru liniju mora i malo pomučiti.

Mateusova je tako sa fanovima kojih na Instagramu broji blizu 97.000 podelila serijal fotografija. Među objava su slike na kojima pozira u teretani pored tegova ili gde je u kupaćem kostimu mokre kose, dok su česte i one gde je u čamcu na vodi, dok su planine u pozadini, pa je očigledno da dizajnerka vredno trenira, pliva i planinari.

Ono što je svima “zapalo za oko” su njeni stajlinzi za svaku pojedinačnu aktivnost. Za početak ona pozira u kompletu koji se sastoji od helanki pastelnoroze boje i topa, preko koga su beličasti dezeni koji odaju utisak zmijskog printa. Posle poziranje kao zmija, Marijana se pojavljuje u sportskim stajlinzima koje kao da je skinula sa modne piste. Uvek na sebi ima ili pripijene helanke ili ultrakratki šorts i top koji okriva stomak, dok preko svega ponese jaknu.

- Detoksikacija je neophodna za rast. Zdravlje je sloboda. Srećna sam što sam se vratila - napisala je ona u opisu objava, pa izgleda da je i detoksikacija na spisku prioriteta očuvanja linije i zdravlja ove dame.

Njen Instagram nalog je u trenu planuo, a komentari su se ređali.

- Živi život kao Marijana Mateus!

- Morska sirena.

- Ima telo kao tigrica.

- Ima li ko slađi od nje?

- Marijana zna kako se živi!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)