Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS KONAČNO OTKRILA U KOGA ĆE UVEK BITI ZALJUBLJENA: Fotografije potvrdile sve, komentari se samo nižu! (FOTO)

Dizajnerka blista gde god da se pojavi.

21.04.2024 12:25

MARIJANA MATEUS KONAČNO OTKRILA U KOGA ĆE UVEK BITI ZALJUBLJENA: Fotografije potvrdile sve, komentari se samo nižu! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da iznenađuje pratioce na društvenim mrežama. Mnogi je smatraju za jednu od najkontroverznijih ličnosti domaće javne scene, budući da redovno privlači pažnju svojim izazovnim stajlinzima.

Primetno je da Marijana obožava da se druži i putuje, a uz to i da se fotografiše. Ovoga puta svojih 95.400 pratilaca počastila je serijalom fotografija na kojima je u tufnastim haljinama, koje obožava.

Mateusova skoro na svakoj fotografiji blista uz širok osmeh. Prisutne su kreacije u kojima je zakopčana do grla, kao i one na kojima je u dubokom dekolteu. Poznato je da zgodna dizajnerka voli da istakne duge, vitke noge u prvi plan, što je i ovoga puta bio slučaj. Tako su sve kreacije bili ultrakratke, sem jedne maksi dužine, koja je pak imala veoma dubok šlic.

Minđuše su glavni deo nakita koji Marijana bira. Ona će se pre opredeiliti za naušnice i sat, nego za drugi vid nakita. Na serijalu fotografija primetno je da je uz svaku haljinu imala i odgovarajuće minđuše koje su uglavnom bile prilično glomazne i dolazile su do izražaja. 

- Uvek ću biti zaljubljena u tufnice - iskrena je bila kreatorka.

 

 

Njeno mišljenje delili su mnogi, pa je objava naišla na više od hiljadu sviđanja.

- Najlepši i najprepoznatljiviji osmeh M!

- Osmeh od milion dolara u kešu.

- Mislim da je crveno tvoja boja!

- Nikome tufnice ne stoje dobro kao tebi.

- Boginja.

- Ikona lepote.

 

 

Budući da je imala dva braka iza sebe, a da i početkom šeste decenije izgleda savršeno, svi se pitaju kada će se u njenom životu pojaviti novi uspešni muškarac, koga će poželeti da predstavi javnosti.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)