Zanimljivosti

PRELEPA ANĐELKA IZAZOVNIJA NEGO IKAD PRE: Zavodljiv komplet, a sako na golo telo! (FOTO)

Glumica najavila novu monodramu atraktivnim izgledom.

19.04.2024 18:20

PRELEPA ANĐELKA IZAZOVNIJA NEGO IKAD PRE: Zavodljiv komplet, a sako na golo telo! (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Anđelka Stević Žugić prošle godine udala se za izabranika Marka Žugića sa kojim je u maju 2023. godine dobila ćerku Čarnu. Venčanje je obavljeno u tajnosti, a da će reći sudbonosno "da" znali su samo članovi njihovih porodica i bliski prijatelji koji su i prisustvovali svečanom činu. Anđelki je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je bila udata za beogradskog ugostitelja Daria Prpića, sa kojim ima sina, dok je Marko pre veze sa glumicom bio u dugogodišnjoj vezi.

Čarna će uskoro proslaviti prvi rođendan, a glumica koja je u međuvremenu promenila i prezime u Stević Žugić, primetno izgleda nikad bolje. Tako su nedavno osvanule fotografije koje su pobrale sve simpatije njenih 30.000 pratilaca. Anđelka je pozirala u krem kompletu koji je bio u vidu zvonastih lanenih pantalona i sakoa ravnog tzv. “muškog kroja”. Postava sakoa bila je od satena bakarne boje, a glumica je ceo autfit začinila i bakarnim salonkama. 

 

 

Ono što je bilo u prvom planu, je da, iako je strogo držala sako pripijen uz telo, ispod njega nije imala ništa. Fotografisana je ležeći na sofi, nonšalantno držeći ruku u kosi, dok je i šminka bila u zemljanim tonovima. Na narednnim fotografijama je pozirala uz osmeh “od uva do uva”, pa izgleda da joj novi brak, po svemu sudeći, izuzetno prija. Glumica trenutno nastupa širom Srbije u monodrami „Šta me opet snađe“, u kojoj je gledamo u čak sedam različitih uloga.

Fotografije, kao i nova predstava pobrali su salvu pohvala.

- Anđelka, ozbiljna ste mačka, zaista - napisala je u komentaru voditeljka Maja Nikolić.

- Koja si ti carica!

- Ovde si kao Linda Evanđelista iz mlađih dana!

- Hvala za predivno veče, uživali smo.

- Hrabra žena.

ATA images

Anđelka i Marko Žugić

Podsećamo, njena veza sa Markom Žugićem izazvala je veliko interesovanje javnosti, kada se otkrilo da je Anđelkin bivši muž trebalo da bude kum na Markovoj svadbi sa tadašnjom verenicom. Umesto nekadašnje Markove izabarnice, Anđelka je bila ta kojoj je Žugić rekao “da”. Glumica se često prisećala neprijatnog etiketiranja razvedinih žena pre ljubavi sa Markom.

- Kada se razvedeš, ljudi te nekako sažaljevaju. Onda očekuju od tebe da izgledaš najbolje u životu kad se ujutru probudiš, jer, kao, što si se onda razvodila... Kao da nemaš pravo na taj neki svoj trenutak i vakum u kom treba da pronađeš sav svoj novi izgled, put, glas. Nego odmah kažu, "aham, smršala je" - izjavila je glumica svojevremeno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)