Zanimljivosti

DRAGANA MIĆALOVIĆ OBJAVILA SNIMAK KAKO JE MASIRA OVAJ MUŠKARAC: Usledila i romantična poruka uz fotografije! (FOTO+VIDEO)

"Kad muškarac voli ženu ne može misliti ni na šta drugo!"

05.04.2024 18:15

DRAGANA MIĆALOVIĆ OBJAVILA SNIMAK KAKO JE MASIRA OVAJ MUŠKARAC: Usledila i romantična poruka uz fotografije! (FOTO+VIDEO)
ATA images

Glumica Dragana Mićalović (33) pokupila je simpatije gledalaca igrajući u brojnim domaćim serijama. Možda je u početku javnosti bila interesantna kao mlađa sestra poznate glumice Slobode Mićalović, ali gluma i lepota, kao i gracioznost ubrzo su je izdvojili u prvi plan. Tako je Dragana ubrzo postala istaknuta pozorišna, a potom i filmska glumica.

Javnost veoma voli da je gleda u seriji “Igra sudbine”, a upravo sa kolegom iz serije,  glumcem i modelom Markom Ilkićem ona je objavila priču na Instagramu koja je veoma zaintrigirala javnost. Naime, izgleda da je Marko masirao Draganu. Glumica je objavila snimak na kome se vidi kako joj Ilkić masira ramena. Mnogi su se zapitali da li je u pitanju samo kolegijalna pomoć tokom napornih snimanja ili možda nešto više, budući da je uz njegov tag Dragana dodala i "Dobar dečko".

Dragana je nedavno ponovo zaintrigirala javnost romantičnom porukom koju je objavila uz svoju fotografiju. Naime, ona je pozirala u sivim farmerkama i crnoj majici dubljeg dekoltea preko koje je imala ogrnut sivi kraći kardigan. Uz osmeh “od uva do uva” i kompletnu šminku i frizuru, u opisu je dodala ove reči:

- Kad muškarac voli ženu ne može misliti ni na šta drugo. On bi trgovao svetom za dobru stvar koju je našao...

 

 

Njenih 350.000 fanova je u trenutku reagovalo, pa je usledilo blizu 9.000 sviđanja.

- Veličanstvena, kao more.

- Mila moja, uvek mi budi tako nasmejana, jer si tada najlepša.

- Koliko lepote u tebi, svaka čast!

- Osmeh od milion dolara.

- Žena fantazija! - komentarisali su njeni fanovi, ne štedeći komplimente zbog očaravajućeg izgleda lepe glumice.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)