Zanimljivosti

DRAGANU KOSJERINU OVAJ MUŠKARAC NE ISPUŠTA IZ RUKU: Prepustili se strastima u javnosti! (FOTO)

Voditeljka blista u zagrljaju voljenog.

31.03.2024 18:50

DRAGANU KOSJERINU OVAJ MUŠKARAC NE ISPUŠTA IZ RUKU: Prepustili se strastima u javnosti! (FOTO)
ST/Dragan Kadić

Voditeljka Javnog servisa Dragana Kosjerina nedavno je privukla pažnju javnosti svojim modnim izdanjima na izboru za srpskog predstavnika za Evroviziju. Draganin nastup je, uz glumca Slavena Došla, ostavio snažan utisak na publiku, a retko ko je mogao sa skrene pogled sa ekrana kada se na njemu pojavi zanosna Kosjerina.

Poznato je da je Dragana u vezi sa stomatologom Bojanom Perduvom, a njihova veza traje već nekoliko godina. Iako povremeno deli fotografije sa svojim partnerom, radije ljubav krije od očiju javnosti. Međutim, izgleda da je ovoga puta napravila presedan, pa je na Instagram priči objavila veoma intimnu sliku sa verenikom, koja je izazvala opšte oduševljenje među njenim pratiocima. 

instagram-printscreen-dragana.kosjerina

Dragana Kosjerina i Bojan Perduv

Na slici se vidi par u bašti, koji se nije ustezao da svoju ljubav podeli pred slučajnim prolaznicima. Tako je Bojan strasno zagrlio i ljubio svoju verenicu. Sreća koja se vidi na Draganinom licu očarala je mnoge, ostavljajući utisak harmoničnog i zaljubljenog odnosa. Naime, voditeljka je imala “osmeh od uva do uva”.


Ova slika je izazvala brojne pozitivne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su izrazili divljenje prema iskrenoj emociji koju par deli i to već godinma. Njihova ljubavna priča je očigledno inspiracija mnogima, a ova slika je samo podsetnik na lepotu prave ljubavi u svetu ispunjenom brzim promenama i izazovima. Iako su Dragana i Bojan već duže vreme poznati javnosti, malo se zna o njihovom privatnom životu. Ova slika je pružila uvid u njihovu intimu i pokazala kako uspevaju da održe snažnu i iskrenu vezu, uprkos izazovima Draganinog javnog posla i života u medijima.

 

 

Dragana ne samo što je objavila Instagram priču na kojoj je u zagrljaju voljenog, već i fotografiju na kojoj je u trikotažnoj crnoj mini suknji sa karnerima dok je u gronjem delu ponela kraći crni džemperić na kopčanje. Malo je reći da su društvene mreže “izgorele” od komentara.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)