Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS ZBOG JEDNOG MUŠKARCA NE SKIDA OSMEH SA LICA: Uputila mu je reči pune ljubavi na društvenim mrežama (FOTO)

Dragan Čolić mlađi je dve godine od dizajnerke i uspešan je advokat iz Novog Sada.

26.03.2024 18:30

MARIJANA MATEUS ZBOG JEDNOG MUŠKARCA NE SKIDA OSMEH SA LICA: Uputila mu je reči pune ljubavi na društvenim mrežama (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52) nedavno je na Instagramu objavila serijal fotografija uz muškarca kraj kojeg je blistala. Taman kada su mnogi pomislili da je posle bivših poznatih supruga, biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, možda na pomolu treći brak, usledilo je objašnjenje. U pitanju je Dragan Čolić, advokata iz Novog Sada, koji je proslavio 51. rođendan, a koji je rođeni brat poznate kreatorke.

Dragan je nepune dve godine mlađi od Marijane, a ona često ističe koliko joj je brat važan, te je putem društvenih mreža uputila emotivnu čestitku povodom njegovog rođendana. Otkrila je da je Dragan uvek bio njen oslonac i podrška u životu. 

Instagram-printscreen-marijanamateus

Marijana Mateus sa bratom Draganom

- I tako kroz život godina za godinom… Moj brat i ja…Zagrljeni, nasmejani, radujemo se svakoj novoj godini… Radujemo se životu i slavimo ga, jer sve sreće, a i tuge prošli smo zajedno. Srećan rođendan voljeni moj brate. Ponosna sam što sam tvoja sestra i što si ti moj brat. I odsutan, uvek si prisutan u mom životu. Volim te - napisala je Matuesova u opisu fotografija, gde je sa bratom na mnogim putovanjima, kao i luksuznim i glamuroznim slavljima. 

 

 

Fotografije na Marijaninom Instagramu gde je sa bratom Draganom nisu prošle nezapaženo.

- Moj brate, imaš zlatnu sestru, čuvaj je!

- Kako je lepo biti zajedno.

- Budite uvek ovako nasmejani i lepi.

- Predivni ste! Vidi se ljubav!

- Može se ponositi sestrom!

- Prepoznala sam da je brat u pitanju i pre čitanja, imate isti osmeh.

Instagram-printscreen-marijanamateus

Marijana Mateus sa bratom Draganom

Njen emotivni odnos sa bratom inspiracija je mnogima, dok je njihova međusobna porodična podrška osnovna vrednost koja ih je vodila kroz život. Dragan ima uspešan brak sa Sofijom, takođe pravnicom, sa kojom ima dvoje dece. Marijana je ranije otkrila da su njih dvoje odrasli u Vrbasu, a dotakla se i teme njihovih roditelja.

- Pripadali smo višem srednjem sloju, mada se ljudi u to vreme nisu tako delili, po onome što imaju. Otac Bora radio je kao ekonomista i bio je finansijski direktor Poljoprivrednog dobra u Vrbasu, a mama je bila službenica. Otac je bio strog, za razliku od majke, koja je balansirala i trudila se da naš život ide u drugom pravcu. Bila je žena ispred svog vremena i inicijator našeg preseljenja u Novi Sad - izjavila je Marijana za medije svojevremeno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)