Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS U PRIPIJENIM HELANKAMA IZAZVALA HAOS: Fanovi u transu poručili "Lepota za infarkt!" (FOTO)

Dizajnerka početkom šeste decenije izgleda bolje nego ikada.

19.03.2024 18:04

MARIJANA MATEUS U PRIPIJENIM HELANKAMA IZAZVALA HAOS: Fanovi u transu poručili "Lepota za infarkt!" (FOTO)
Instagram-printscreen-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da iznenađuje pratioce na društvenim mrežama. Atraktivna plavuša nosi sve kraće i kraće haljine, a sve češće se mogu čuti komentari kako se u šestoj deceniji i dalje oblači kao da je devojka. Mnogi je smatraju za jednu od najkontroverznijih ličnosti domaće javne scene, budući da redovno privlači pažnju svojim izazovnim stajlinzima

Marijana se na to uošte ne obazire, već kao da je rešila da prkosi godinama. Ovog puta pojavila se u nečemu za šta bi se retko koja dama opredelila. Za početak na prvi pogled spojila je sve ono što bi retko ko spojio. Obukla je helanke dubokog struka i klasičnog sportskog materijala koje se maksimalno prijanjaju uz telo, a budući da se ništa ispod njih nije naziralo pojedini su se zapitali nosi li zgodna dizajnerka uopšte veš ispod njih. U gornjem delu tela usledio je klasičan top elegantnog materijala koji je otkrivao Marijanin zategnuti stomak.

Mateusova je preko svega imala veoma elegantan sako koji je bio u paru sa malenim topom, a inspiracija za njega je verovatno potekla iz populanih Šanel kostima, dok je uz sve to ponela Šanel kežual torbicu, a izbor obuće pao je na crne sandale vrtoglavo visokih potpetica. Marijana je pustila dugu plavu kosu da u talasima pada, dok je od šminke dominirao crveni karmin. Izgleda da je ova modna kombinacija njenih ruku delo, a poznato je da je dizajnerka svoju liniju garderobe lansirala odavno daleko van granica naše zemlje. Tako se njene kreacije nalaze u srcu Londona, kao i Dubaija.

 

 

Komentari su preplavili njen nalog na Instagramu.

- Žena uvek tip-top.

- Modna ikona!

- Lepota za infarkt!

- Dobro se držiš, matora!

-  Ne volim te više - poručio joj je jedan fan uz smajli koji plače, očigledno izrevoltiran nečim.

Marijana je poznata po smelom oblačenju, a na komentare da je preterala pojedinim odevnim komadima koji više otkrivaju nego pokrivaju “ne daje ni pet para”. Svim dušebrižnicima koji joj poručuju da se oblači “žešće” od ćerke, svojim nedavnim modnim izdanjem kao da je potvrdila da je to tačno i da uživa u tome. Istina je da bi retko ko dizajnerki dao godine koje ima, a na liniji joj zavide mnoge dame.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)