Zanimljivosti

MARIJANA MATEUS IZAZOVNIJA NEGO IKADA, MUŠKARCI U TRANSU: "Nije sramota reći da te se plašim i bojim!" (FOTO)

Dizajnerka je iz godine u godinu sve je atraktivnija.

15.03.2024 18:59

MARIJANA MATEUS IZAZOVNIJA NEGO IKADA, MUŠKARCI U TRANSU: "Nije sramota reći da te se plašim i bojim!" (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da iznenađuje pratioce na društvenim mrežama. Atraktivna plavuša nosi sve kraće i kraće haljine, a sve češće se mogu čuti komentari kako se u šestoj deceniji i dalje oblači kao da je devojčica. Mnogi je smatraju za jednu od najkontroverznijih ličnosti domaće javne scene, budući da redovno privlači pažnju svojim izazovnim stajlinzima

Marijana je poznata po smelom oblačenju, a na komentare da je preterala pojedinim odevnim komadima koji više otkrivaju nego pokrivaju “ne daje ni pet para”. Svim dušebrižnicima koji joj poručuju da se oblači “žešće” od ćerke, svojim nedavnim modnim izdanjem kao da je potvrdila da je to tačno i da uživa u tome. Istina je da bi retko ko dizajnerki dao godine koje ima, a na liniji joj zavide mnoge dame.

Mateusova, čini se, baš uživa u svojim godinama. Budući da su joj deca odrasla i krenula svojim putem, dizajnerka sve vreme ovog sveta ima samo za sebe, a najčešće ga provodi po luksuznim lokacijama širom sveta sa prijateljicama. Posle Londona i Dubaija, ona je objavila fotografije iz Beograda.

Marijana ima malenu haljinu popularnog “šanel” kroja i materijala. Iako na prvi pogled deluje da je “zatvorena do grla”, vidi se da je dizajnerka prikrila bujan dekolte, što inače retko čini, ali je zato donji deo kreacije nikad kraći. Marijana ju je uparila uz srebrne sandale velikih platformi i još većih potpetica i torbu istog desena. Kosu je pokupila u neobaveznu punđu, dok je šminkom istakla oči.

- Ja još uvek imam istu želju, da smo zdravi, da se volimo - napisla je ona u opisu objave.

 

 

Malo je reći da je njen Instagram nalog u trenu planuo. Najveći broj komentara bio je u vidu zaljubljenih smajlija, gomile srca i cveća, dok je većina istakla njen zanosni pogled.

- Božanstvena si!

- Usrećuješ sve oko sebe, bravo!

- Kakav osmeh od milion dolara!

- Ja imam istu tu želju, ali i takvu haljinu bih poželela.

- Opasan pogled!

- Princezo, prelepa si!

- Pogled od koga klecaju kolena. Volim te! - bili su neki od komentara ispod Marijanine objave.

Ipak, jedan je zavredeo posebnu pažnju.

- Sasekla me onim oštrim pogledom svojim, pa nije sramota reći da je se plašim i bojim! - napisao je jedan muškarac, očigledno fasciniran Marijaninim izgledom.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)