Zanimljivosti

NINU BADRIĆ U PROVOKATIVNOM KOMBINEZONU NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA: "Ovo joj baš nije trebalo, ona je dama!" (FOTO+VIDEO)

Fanovi podeljeni, oni koji su oduševljeni uopoređuju je sa Bjankom Sensori i Dženifer Lopez.

22.03.2024 18:15

NINU BADRIĆ U PROVOKATIVNOM KOMBINEZONU NI ROĐENA MAJKA NE BI PREPOZNALA: "Ovo joj baš nije trebalo, ona je dama!" (FOTO+VIDEO)
Instagram.com

Pevačica Nina Badrić (51) iznenadila je mnoge svojim modnim izborom dok je nastupala u jednom beogradskom klubu. Ljubitelji njene muzike su navikli na Ninu u dugim večernjim haljinama, uz prepoznatljivu kosu bakarnih nijansi i u vidu talasa. Pevačica se nedavno ošišala skroz na kratko, što je bio potez na koji bi se retko koja dama usudila. Uz promenu frizure, kod Nine je usledila i promena stajlinga.

Ipak, Nina je još jednom pokazala da se ne libi da eksperimentiše stilom i izgledom, i sigurno će joj ovo veče u beogradskom klubu ostati u sećanju kao jedno od onih "za pamćenje".

Tako se Nina umesto klasične večernje haljine odlučila za bakarni kombinezon sa sitnim cirkonima, bez rukava. On je u gornjem delu bio u vidu rolke i vezivao se oko vrata, a u donjem delu izgledalo je kao da je pevačica krenula na nastup samo u čarapama i donjem vešu. Kratku kosu je zalizala, a i izbor šminke bio je drugačiji. Umesto prepoznatljivog crvenog karmina, usledila je krajnje neutralna šminka i veoma duge veštačke trepavice. Celokupan autfit zaokružila je većom crnom kožnom pismo-torbom i crnim salonkama veoma visokih platformi i još većih štikli.

Izgleda da je i samoj pevačici ovaj stajling bio čudan, pa je prilikom izlaska na binu dok se još kretala hodnicama sramežljivo držala tašnu preko bokova, da bi je tek na kraju spustila i pokazala svoj autfti. Mnogi se slažu da bi se početkom šeste decenije retko ko odlučio na ovaj stajling koji pokazuje svaki gram viška, a izgleda da je Nina ipak rešila da na samom nastupu preko svega ponese elegantni crni sako.

 

 

Mišljenja na društvenim mrežama bila su podeljena. Mnogima se Ninino modno izdanje nije dopalo, ali je bilo i onih koji su se oduševili, upoređujući je čak sa Bjankom Sensori, suprugom repera Kanjea Vesta, kao i sa latino divom Dženifer Lopez.

- Stil Bjanke Sensori, samo decedentniji i prefinjeniji. Jako dopadljivo.

- Ista Bjanka!

- Džej Lo može lagano u penziju!

- Ovo nekako ne ide uz Ninu... Njena zgodnoća i lepota se odlično vide i u dugim haljinama.

- Vlasnica velikog broja superlativa,  ali ovaj izgled, ne!

- Toliko je lepa i tako dobro peva, ali ovo joj baš nije trebalo, ona je dama.

- Ma ako Dženifer Lopez može tako stalno da nastupa, možeš i ti, koga briga!

- Lepa moja Nina, pa ti sve luđa - bili su neki od komentara ispod Ninine objave u stajlingu koji je podelio njene fanove.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)