Zanimljivosti

DŽESIKA ALBA SE POVUKLA IZ SVETA GLUME, A SA 42 GODINE IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA PRE: "Mogla sam da budem potencijalna meta mnogih predatora!" (FOTO+VIDEO)

Glumica još jednom dokazala da je jedna od najlepših žena na svetu.

21.03.2024 21:00

DŽESIKA ALBA SE POVUKLA IZ SVETA GLUME, A SA 42 GODINE IZGLEDA BOLJE NEGO IKADA PRE: "Mogla sam da budem potencijalna meta mnogih predatora!" (FOTO+VIDEO)
Foto: Tanjug/AP

Džesika Alba (42), holivudska glumica koja je svojom lepotom, talentom i uspehom osvojila srca miliona ljudi širom sveta, nedavno je oduševila pratioce pozirajući za martovsku naslovnicu indijskog "Elle" magazina. Glumica je ponosno pokazala figuru u uskim haljinama otvorenih leđa i izazvala lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama.

Alba je za ovu priliku pozirala u kreacijama koje potpisuje indijski dizajner Maniš Malhotra, a karakteriše je vrhunska elegancija i glamur koji se manifestuje u vidu otvorenih leđa, dekoltea i struka, kao i ekstravagantnih materijala dostojnih jedino crvenog tepiha

 

- Uvek sam bila obazriva kao glumica. Uvek sam bila jaka i imala sam to grubo lice koje odiše muškom energijom. Kada se osvrnem na svoj život, razumem zašto sam bila takva, verovatno da bih zaštitila sebe od većine ljudi. Mogla sam da budem potencijalna meta mnogih predatora. Na sve sreću nisam  - rekla je ona za indijski magazin El.

 

 

Džesika je u intervjuu za magazin govorila o karijeri i ličnom razvoju. Ova otvorena i iskrena izjava pokazuje koliko je Džesika snažna i samouverena osoba, spremna da se suoči sa izazovima i da se razvija kako na profesionalnom, tako i na ličnom planu. Zahvaljujući svojoj lepoti, talentu, posvećenosti porodici i poslu, kao i fizičkoj spremnosti, Alba ostaje ikona lepote i uspeha koja inspiriše mnoge žene širom sveta.

 

 

Džesika je bila jedna od omiljenih holivudskih glumica, ali nakon rođenja prvog deteta povukla se iz sveta glume i u potpunosti se posvetila porodičnom životu. Osim ćerke Honor koju je rodila 2008. godine, glumica je sa suprugom Kešom Vorenom, dobila još dvoje dece, ćerku Hevn i sina Hajesa. Veoma je aktivna i na društvenim mrežama gde ima više od 20 miliona pratilaca. Sa suprugom je osnovala i uspešan bjuti brend "Honest" i postala kreativna direktorka kompanije "The Honest Company", koja se bavi proizvodnjom i prodajom stvari za domaćinstvo.

Najhrabrija stvar koju sam učinila bilo je to što sam zapostavila glumačku karijeru i osnovala ovu kompaniju - rekla je Džesika, koja se veoma namučila dok je pronašla poslovne partnere. Sada zajedno sa svoja dva partnera zapošljava više od 300 ljudi, a kompanija ima potencijala da preraste u multimilionski biznis. 

 

 


Džesika je poznata i po svojoj izuzetnoj fizičkoj spremnosti. Na svom Instagram profilu, ona je podelila video snimak treninga sa dugogodišnjim ličnim trenerom, Ramonom Braganzom. U videu se vidi kako Alba vežba kardio na traci, radi vežbe sa tegovima i elastičnim trakama, kao i vežbe na podlozi. Njen trening pokazuje koliko je posvećena održavanju fizičke forme, kao i koliko truda ulaže u svoje zdravlje, pa rezultati nisu izostali.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)