Zanimljivosti

PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE UNE ČOLIĆ IZ KUPATILA: Svi gledaju u grudi ove lepotice, malo šta ostavlja mašti! (FOTO)

Ćerka legendarnog pevača uživa na Kopaoniku

20.03.2024 10:10

PROVOKATIVNE FOTOGRAFIJE UNE ČOLIĆ IZ KUPATILA: Svi gledaju u grudi ove lepotice, malo šta ostavlja mašti! (FOTO)
Instagram-printcreen-unacolic

Ćerka legendarnog pevača Zdravka Čolića, Una Čolić (22), privlači pažnju javnosti svojim modnim izborima. Sa svakim javnim pojavljivanjem, Una potvrđuje ukus za stil i modu. Međutim, nisu retki oni koji smatraju da iako ima svega 22 godine, ponekad pretera sa garderobom koja je previše smela čak i za njene mlade godine.

Njene kombinacije plene pažnju kako zbog smelosti u izboru, tako i zbog uspešnog spoja elegancije i modernog stila. Činjenica da je ćerka čuvenog pevača izdavaja je iz mase drugih, anonimnih devojaka, a mnogi joj "progledaju kroz prste" kad objavi privatne fotografije, recimo iz toaleta.

Instagram-printcreen-unacolic

Una Čolić

Čolićeva se ovog puta uslikala ispred ogledala u prilično provokativnoj garderobi. Na sebi je imala kombinezon nikad dubljeg dekoltea iz kojeg su njene grudi maltene "kupele". U donjem delu opredelila se za satenske pantalone sportskog kroja sa džepovima. Primetno je da je i nadogradila kosu, pa joj sada doseže do struka. 

Uz serijal fotografija koje je objavila na Instagramu dodala je da je na Kopaoniku, gde uživa u zimskoj idili. 

Usledila je salva pohvala za izgled ćerke legendarnog pevača.

- Bravo moja Una sofisticirana i prefinjenog ukusa, ponosna sam na tebe!

- Hop na Kop!

- Unaaaa, kako si uvek glavna!

- Prelepaaaa.

- Tamo ti je tata, gledaj ga! - bili su neki od komentara ispod Unine objave.

Ne možemo zanemariti činjenicu da Una ima podršku svoje porodice, uključujući i oca Zdravka, koji je svojom muzikom i stajlingom decenijama inspirisao mnoge generacije, a nedavnim nastupom dokazao da je ne namerava da se povuče sa scene. Čolić je odavno izjavio da on, za razliku od Une, nije voleo da se javno eksponira, ali da su sve mlađe generacije baš poput njegove ćerke, tako da joj ne može zameriti ništa.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)