Zanimljivosti

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA DANIJELE DIMITROVSKE IZ KREVETA: U nikad izazovnijoj pozi, svi se pitaju ko je iza kamere! (FOTO)

Niko nije mogao da skine pogled sa nje!

17.03.2024 18:40

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA DANIJELE DIMITROVSKE IZ KREVETA: U nikad izazovnijoj pozi, svi se pitaju ko je iza kamere! (FOTO)
ATA images

Voditeljka i manekenka Danijela Dimitrovska i dalje privlači pažnju atraktivnim izgledom i modnim izborima. Ona redovno počasti svoje fanove kojih na Instagramu broji 190.000 objavama što sa snimanja, što sa privatnih dešavanja.

Danijela i dalje ostaje modna inspiracija mnogim ženama, a njen izbor odevnih kombinacija i modnih dodataka privlači pažnju gde god da se pojavi. Voditeljka je pokazala da je živa vatra i da i dalje pleni pojavom, a tako je bilo i ovaj put. 

Ona je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u izazovnoj crnoj haljini koja je izazvala veliku pažnju i oduševljenje među njenim pratiocima na društvenim mrežama.  Haljina je definitivno stvorena za crveni tepih i naglašava Danijelinu ženstvenost i eleganciju.

Duga kreacija je imala dubok dekolte, dok su i cela leđa bila otvorena. Danijela je odabrala da dugu smeđu kosu pusti da slobodno pada, dok je mat crveni karmin dodatno istakao njenu zavodljivost. Masivnom narukvicom i metalik satom upotpunila je izgled, dok je zavodljivo ležala na krevetu i pozirala. 

- Samo još jedno subotnje popodne - kratko je napisala ona.

Usledila je salva pohvala za izgled, mahom od pripadnica lepšeg pola, dok jači pol nije mogao, a da se ne zapita ko je “klasičnog subotnjeg popodneva” fotografisao zanosnu Dimitrovsku.

- Savršena žena.

- Prelepa, ženstvena, savršena.

- Nadam se da si imala mirnu noć.

- Kakav žena!

- E moj Amidža!

- Molim ovu ženu da otkrije kako izgleda svakim danom sve bolje, jer ovo stvarno više nema smisla!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)