Zanimljivosti

MONIKA BELUČI VIŠE NE IZGLEDA OVAKO, MRŠAVA JE KAO AVET: Najnovije fotografije unele pometnju među njene milionske fanove! (FOTO)

Da li je najlepša žena sveta zaista drastično smršala ili je sve do fotošopa?

13.03.2024 17:30

MONIKA BELUČI VIŠE NE IZGLEDA OVAKO, MRŠAVA JE KAO AVET: Najnovije fotografije unele pometnju među njene milionske fanove! (FOTO)
Shutterstock

Glumica Monika Beluči (59) nedavno je primećena u Barseloni, gde je boravila sa partnerom, rediteljem Timom Bartonom (65). Nakon izložbe posvećene radu Bartona, par se zajedno šetao gradom. Tom prilikom su se kao zaljubljeni tinejdžeri držali za ruke privlačeći pažnju usklađenim modnim izborima, budući da su oboje bili u crnom. 

Monika je poznata po svom specifičnom modnom stilu od koga retko odstupa, a koji većinom uključuje crnu odeću. Dok jedni hvale njen autentični modni pečat, drugi smatraju da bi trebalo da promeni stil i da prati aktuelne modne trendove. Ona je to nedavno i učinila fotografisanjem za jedan modni magazin.

 

 

Monika je pozirala u ljubičastoj haljini krajnje neobičnog desena. Kreacija je u gornjem delu bila poput klasičnog džempera koji prati liniju tela, dok je od kukova kretala pamučna suknja nejednakih ivica. Naime, suknja je namerno bila krojena baš kao da se dete nevešto igralo i makazama seklo tkaninu, pa je ona nejednako padala negde duže, negde kraće, takoreći “u fronclama”. Kao dopuna ovom netipičnom stajlingu bile su veoma neobične bele čizme visokih potpetica, dok je glumica u jednoj ruci držala i rukavice.

Na drugoj fotografiji bila je u beloj bundi koja je bila širokog, ravnog kroja, a padala je do kolena. Takođe je imala i šire “puf” rukave, dok je preko jednog lakta nosila dve retro damske torbice u braon i narandžastoj boji, kao i elegantne braon salonke.

 

 

Ono što mnogima nije promaklo je da je glumica imala nadograđenu kosu koja je dosezala maltene do struka. Iako je bila našminkana, u licu je delovala pomalo “ispijeno” i bezvoljno. Pojedinci su smatrali da je preterano smršala, a da su njeni atributi bili ti po kojima je bila “čuvena”. Ipak, mnogi su se zapitali da nije možda u pitanju obrada fotografija za potrebe magazina, budući da par dana pre toga u šetnji sa Bartonom nije delovala toliko mršavo.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)