Zanimljivosti

RAZVELA SE NATALI PORTMAN POSLE 11 GODINA BRAKA: Zbog ljubavnog trougla donela je odluku posle koje nema natrag (FOTO)

Lepa glumica je još prošlog proleća skinula burmu

10.03.2024 15:32

RAZVELA SE NATALI PORTMAN POSLE 11 GODINA BRAKA: Zbog ljubavnog trougla donela je odluku posle koje nema natrag (FOTO)
Credit: VEEREN / Bestimage / Profimedia

Glumica Natali Portman (42) je bez velike pompe pre osam meseci podnela zahtev za razvod od supruga Bendžamina Milpida (46), producenta, koreografa i bivšeg baletana sa kojim je bila u braku 11 godina. Sada je par i zvanično razveden, a to ekskluzivno potvrđuje portal Pipl. Natali je zahtev podnela u julu prošle godine, a razvod je zvanično okončan prošlog meseca u Francuskoj, gde poznati par živi sa decom, sinom Alefom (12) i ćerkom Amalijom (7).

Problemi u braku počeli su posle objavljivanja fotografija francuskog časopisa "Voici" na kojima se vidi da se bivši baletan prisno druži sa klimatskom aktivistkinjom Kamil Etjen (25). Otkako se saznalo za njegovu aferu sa mlađanom Francuskinjom, Natali i Bendžamin su radili na tome da se pomire i spasu brak, ali izgleda da Oskarovka nije mogla da pređe preko njegove prevare.

 

 

Natali i Bendžamin su još prošle godine odlučili da žive odvojeno, ali su navodno i dalje pokušavali da spasu brak.

- Natali se nadala da će njen brak trajati zauvek. Prvobitno je za nju to bilo veoma teško, ali prijatelji su se okupili oko nje i pomogli joj da prebrodi najgore. Natali je prošla kroz veoma tešku i bolnu godinu, ali je izašla jača iz svega i pronalazi radost u porodici, prijateljima i poslu. Njen najveći prioritet bio je da osigura da situacija u kojoj su se ona i Ben našli prođe što bezbolnije za njihovu decu. Ona i Ben zaista vole svoju decu i podjednako su usredsređeni na to da budu najbolji roditelji, to im je najvažnije - istakao je izvor blizak glumici za Pipl.

 

 

Portmanova je skinula burmu prošlog proleća, odmah nakon što su se pojavile vesti o aferi njenog tadašnjeg supruga. Bendžamin je navodno činio sve što može da ubedi Natali da mu oprosti i da sačuvaju porodicu, ali izgleda da je to što je učinio glumici delovalo neoprostivo.

Oboje su od tada uspevali da se nose sa teškim radnim obavezama. Bendžamin je koreograf filma “Dune: Part Two”, hit nastavka Dine pustinjske planete, dok je Portmanova imala brojne projekte, uključujući promociju filma “May December”. Ona trenutno snima film “Fountain of Youth” koji režira Gaj Riči.

U intervjuu za Vanity Fair u februaru ona je izbegla da komentariše svoj razvod.

- To je užasno i nemam želju da doprinosim tome - odgovorila je kratko.

Podsetimo, Natali i Bendžamin upoznali su se 2009. na snimanju filma "Crni labud" za koji je on radio koreografiju i glumio baletana, a ona je dobila Oskara za glavnu žensklu ulogu u tom filmu. Venčali su se tri godine kasnije.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)