Zanimljivosti

SVI GLEDAJU U BUJNI DEKOLTE MONIKE BELUČI: Fatalna lepotica u nikad izazvonijem izdanju, malo ko bi joj odoleo (FOTO)

Otkopčana košulja i kosa preko ramena, glumica kao da nije ostarila ni dan!

17.12.2023 14:01

SVI GLEDAJU U BUJNI DEKOLTE MONIKE BELUČI: Fatalna lepotica u nikad izazvonijem izdanju, malo ko bi joj odoleo (FOTO)
Sakis MITROLIDIS / AFP / Profimedia

Glumica Monika Beluči (59) poznata je crnka bujnih atributa koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Prelepo lice, skladna građa i raskošne obline tu damu su lansirali u zvezdanu orbitu, a ona svakim pojavljivanjem u javnosti dokazuje kako titulu jedne od najlepših žena sveta i te kako zaslužuje i dalje. Podsetimo, Monika je 2015. godine, sa punih 50 godina, postala najstarija žena koja je zavela i tajnog agenta Džejmsa Bonda makar na filmskom platnu.

Poslednja njena objava nikog nije ostavila ravnodušnim. Lepa glumica je uslikana u raskopčanoj beloj košulji ispod koga se nazire crni brushalter. Monika je skratila kosu i promenila boju nedavno, pa je iz reda crnki prešla u brinete. Kosa čokoladne boje joj doseže tek nešto preko ramena, dok zamišljeno gleda u pod. Ako je suditi po dekolteu, gustini kose i celokupnom Monikinom izgledu, mnogi bi rekli da glumica nije ostarila ni dan. Podsećamo da je ona retka dama koja se odlučila da dostojanstveno stari, bez operacija i botoksa. Fotografija je za par dana dobila 182.000 sviđanja, a usledila je salva pohvala za izgled.

Podsećamo da je Monika karijeru započela na modnoj pisti koju je 1996. godine zamenila filmskim platnom. Naime, te godine je zaigrala rame uz rame sa budućim suprugom, francuskim glumcem  Vensanom Kaselom (57). Film koju su snimali i na kom su se, po njihovim rečima, zaljubili na prvi pogled bio je “The Apartment". Film “Malena” lansirao ju je u svetske glumačke zvezde, a tek nedavno je imala svoju prvu ulogu u pozorištu i to dočaravši lik i delo svetske dive Marije Kalas. 

Belučijeva je pre nepunih godinu dana, mnogo pre nego što je Anđelina Džoli uskočila u lik Kalasove u filmu “Marija”, već glumila opersku divu Mariju Kalas u komadu "Marija Kalas: Pisma i memoari” i to u režiji Toma Volfa. Pozorišna predstava se prvi put odigrala u Njujorku u Bikon teatru 27. januara ove godine. Usledilo je premijerno izvođenje predstave u ostatku sveta, a Solun je nedavno bio očaran Monikom

 

Glumica je nedavno na svom Instagram nalogu koji prati 5,3 miliona ljudi objasnila koliko joj znači ova uloga, a Srećna Republika vam prenosi delić najnovijeg intervjua koji je svetska diva upravo dala za kineski Eskvajer.

- Lik Malena je bio veoma važan za mene, kada sam zaista stvarala inostranu karijeru. Imala sam šansu da radim sa mnogo različitih režisera, iz mnogo različitih zemalja. To je za mene postalo iskustvo, ne samo glumačko, već više kao životno iskustvo. Ono što volim kod svog posla je to što je uvek nepredvidiv. Desi se da mi dođe jedan projekat i u isto vreme nešto se pomeri u mojoj duši. Zato kada pravim odluke koje su vezane za posao, prepuštam se instinktu. Moram da naglasim da većinu vremena snimam više u bioskopu, manje u pozorištu. Kada sam dobila priliku da glumim i kada sam prvi put stala na scenu, bila sam toliko uplašena, ali u isto vreme to je bilo neviđeno iskustvo za mene, da budem deo internacionalnog projekta “Marija Kalas: pisma i memoari” - obajsnila je Belučijeva svoju prvu pozorišnu ulogu.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)