Zanimljivosti

MONIKA BELUČI POKLEKLA PRED BORAMA: Bila je primer prirodne lepotice, a sada je raskrinkana! (FOTO)

Atraktivna italijanska glumica nije odolela trendovima ulepšavanja stvarnosti te je i ona korigovala svoj izgled.

02.01.2023 18:00

MONIKA BELUČI POKLEKLA PRED BORAMA: Bila je primer prirodne lepotice, a sada je raskrinkana! (FOTO)
Tanjug/AP

Monika Beluči (58) smatra se za jednu od najlepših žena sveta. Godinama su svi govorili o njenoj prirodnoj i nadasve ženstvenoj lepoti. Hvalili su je kako dostojno nosi svoje godine i kako je primer mladim devojkama i devojčicama.

Foto: Tanjug/AP

Monika Beluči

 

Ipak, čini se da je glumica u susret sedmoj deceniji, ipak, poklekla pred svojim uverenjima te i ona rešila da zamaskira realnost. Svako ko je video Moniku uživo, mogao je da primeti sitne bore oko njenih očiju, usana, vrata. Upravo sa njima izgledala je prelepo. To pokazuju i njene fotografije iz različitih životnih doba. Međutim, poslednja njena objava na društvenim mrežama pokazuje glumicu u nešto drugačijem izdanju. 

Na fotografiji kojom je čestitala novogodišnje praznike svojim brojnim pratiocima, možemo videti Moniku Beluči bez ijedne bore, gotovo kao lutku. Ova promena nije promakla njenim fanovima.

 

 

- Savršeno izgledaš, nije ti trebalo ovo-

- Čini se da je previše fotošopa korišćeno na fotografiji-

- Jel to ona ipak išla na zatezanje lica ? -

- Monika, nadam se da nisi i ti počela sa operacijama, ne treba ti to -

- Prelepa je u svakom pogledu - samo su neki od komentara na objavljenu fotografiju.

Podsetimo, Monika je često govorila o tome koliki je protivnik estetskih operacija i bilo kakvih korekcija na svom licu i telu.

 

 

-Uvek sam bila žena sa oblinama, nikad previše mršava, takva je moja priroda. Želim da starim na prirodan način. Kada napuniš 50 godina, naravno da nemaš iste potrebe kao sa 20. Godine nam daju drugačiju perspektivu - govorila je svojevremeno za medije.

Ovim povodom lepa italijanska glumica još se nije oglašavala, ali se njeni obožvaoci nadaju da je samo preterala sa filterima za obradu fotografija te na ništa od korekcija nije radila.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)