Zanimljivosti

ZVEZDA ČUVARA PLAŽE POZIRALA SAMO U CRVENIM TRAKICAMA: Ima 54 godine i pokazala je grudi o kojima priča svet (FOTO)

Glumica Dona Deriko i dalje pleni zavodljivim izgledom, a mnogi tvrde da danas izgleda atraktivnije nego pre više od tri decenije.

29.12.2022 21:01

ZVEZDA ČUVARA PLAŽE POZIRALA SAMO U CRVENIM TRAKICAMA: Ima 54 godine i pokazala je grudi o kojima priča svet (FOTO)
YouTube/printscreen

Dona Deriko jedna je od lepotica koje su se proslavile ulogom u lultnoj seriji "Čuvari plaže". Iako je pored Pamele Anderson i Karmen Elektre bilo zaista teško privući pažnju, njoj je to ipak pošlo za rukom.

Bujnim oblinama i svojom plavom kosom ta atraktivna Amerikanka potpuno je zaludela muškarce širom sveta, a sve je kulminiralo kada se fotografisala za "Plejboj" i to u veoma izazovnom izdanju.

YouTube/printscreen

Dona Deriko evocira uspomene na kultnu ulogu

Iako zvuči neverovatno Dona Deriko danas ima 54 godine i izgleda bolje nego u jeku popularnosti. Za nju kao da je vreme stalo. Malo ko bi pomislio da se u "Čuvarima plaže" pojavila pre više od tri decenije. Budući da je veoma aktivna na društvenim mrežama, s vremena na vreme fanove počasti nekim seksepilnim setom fotografija kojim uvek dokaže da je i danas i te kako poželjna i zavodljiva. Pažnju posebno privlače njene bujne grudi koje savršeno stoje uprkos glumičinim godinama.

FOTO: Profimedia

Pored Pamele Anderson i Karmen Elektre malo ko je mogao da dođe do izražaja, ali Doni je to pošlo za rukom

Tako je bilo i za katolički Božić. Na svoj način glumica je čestitala praznik i to skoro potpuno naga. Na sebi je imala samo crvenu mašnu koju je uvezala trakicama obmotanim preko svog tela. 

Malo je reći da je fotografijama probudila požudu kod muškaraca. Sudeći po komentarima, ni žene nisu ostale imune na takvu dozu seksepila poznate brinete. 

Nije tajna da Donin izgled nije delo prirode već rezultat estetskih korekcija kojima se glumica podvrgla. Ona je korigovala čak i ruke i zadnjicu i radila je i liposukciju stomaka. Ona to ni ne krije, pa je 2017. godine snimila dokumentarni film u kojem je otkrila sve o tim tretmanima. Iako je i u zrelim godinama izgledala atraktivo, Dona je uradila te promene kako bi opet izgledala mladoliko, baš kakvom je pamtimo iz "Čuvara plaže".

Ipak, istakla je da je pored estetskih korekcija za njenu lepotu zaslužna i ishrana bez mesa.

- Primetila sam brojne koristi, poput čistije kože, bolje probave, boljeg sna, ali to nije razlog zašto to radim. Činim to zbog životinja. Volim da imam zalihe povrća, voća, orašastih plodova i avokada - govorila je glumica za američke medije. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)