Zanimljivosti

OTAC RONALDOVE GEORGINE JE OSUĐENI KRIMINALAC: Bogatašica danas uživa u raskoši kraj fudbalera, a ovu tajnu krije od javnosti (FOTO)

Georgina Rodrigez danas je uticajna influenserka i supruga jednog od najplaćenijih sportista današnjice.

10.12.2022 16:24

OTAC RONALDOVE GEORGINE JE OSUĐENI KRIMINALAC:  Bogatašica danas uživa u raskoši kraj fudbalera, a ovu tajnu krije od javnosti (FOTO)
Foto: Tanjug/AP

Tokom aktuelnog Svetskog prvenstva u fudbalu koje se održava u Kataru, javnost se sve više interesovala i za lepotice van fudbalskih terena, a jedna od njih je i Georgina Rodrigez. 

Tanjug/AP

Georgina je osvojila jednog od najplaćenijih fudbalera današnjice

 

Ova lepotica danas je uspešna influenserka koja mesečno inkasira i nekoliko desetina hiljada dolara na svoj račun. Spekuliše se i da je počela da naplaćuje intervjue koje daje za medije. A sve je to počelo od kada je zasnovala porodicu sa fudbalerom reprezentacije Portugala čuvenim Kristijanom Ronaldom. 

Ipak, dok se hvali životom o kakvom mnoge devojke maštaju, Georgina strogo čuva porodičnu tajnu koja nije nimalo bajkovita. Detinjstvo je provela u španskom gradiću Haka u planinskom predelu, gde je njen otac radio kao fudbalski trener. No, dodatnu zaradu potražio je i s druge strane zakona, te je ubrzo osuđen za trgovinu drogom, a iza rešetaka proveo je ukupno 10 godina.

Foto: Tanjug/AP

Georgina Rodrigez uživa u raskošnom životu uz Kristijana Ronalda

 

Georgina je tokom odrastanja shvatila da želi da bude model, te je krenula da grabi ka svojim snovima. Novac je zarađivala na razne načine, samo kako bi sebi omogućila život kakav želi.

Uputila se Bristol kako bi savladala engleski jezik i pronašla izvor prihoda, a kasnije je priznala da je tamo radila kao čistačica, dadilja i konobarica, kao i da joj to nije predstavljalo problem. Kada je skupila dovoljno novca, život je nastavila u Madridu, kada je posao pronašla, ni manje ni više nego u Guči butiku, a upravo to mesto promenilo joj je život zauvek. Naime, tokom njene smene, u butik je ušao Ronaldo, a ostalo je bilo istorija.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)