Ispovesti

OSTAVILA JE MANASTIR I POSTALA ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE! Neverovatna ispovest mlade Kolumbijke, preko noći je promenila životni poziv! (VIDEO)

Džudi Pineda je otkrila da je od desete godine poželela da bude deo manastiskog života, ali da se to promenilo osam godina kasnije.

18.11.2022 20:01

OSTAVILA JE MANASTIR I POSTALA ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE! Neverovatna ispovest mlade Kolumbijke, preko noći je promenila životni poziv! (VIDEO)
tiktok

Kolumbijka Džudi Pineda odlučila je da se priključi manastiru kada je imala samo 10 godina, pa je tako narednih osam godina provela u praktikovanju religioznih aktivnosti, posvećena veri i bogu.

Na taj način je, međutim, živela sve dok nije otkrila potpuno drugačiji svet, svet sekualnosti i lake zarade. Drugarica ju je uputila u svet veb-kamera i snimanja erotskog sadržaja, a prednosti novog posla bile su previše dobre kako bi ih odbila, posebno zbog novca i slave.

Tako je Džudi odlučila da napusti poziv kom je dotad težila i okrene se poslu u erotskoj industriji. Sada je već ustalila svoje ime u industriji postavljajući nage fotografije i erotske snimke na platformi OnlyFans. Tu se, pak, nije zaustavila. Svoje provokativne sadržaje objavljuje i za druge erotske sajtove.

Uprkos svemu, danas, kao tridesetjednogodišnjakinja, i dalje ne odustaje od vere koja ju je vodila polovinu života. 

- Bog je uvek sa mnom. Osećam se savršeno zbog toga, iako je sveštenik u manastiru pokušao da me ubedi da ostavim svoj novi posao - otkrila je Džudi, a prenosi španska Marka.

Ta atraktivna lepotica stekla je veliku popularnost u svom novom poslu, a njeni snimci broje i po nekoliko miliona pregleda. Očigledno je talentovana za rad u industriji za odrasle. Čini se da kao da je ideja oduvek bila negde potisnuta u njoj, samo nije znala da je ispolji.

Međutim, bivša kaluđerica Džudi tvrdi da u njenom poslu nema ništa nemoralno, niti da radi išta zbog čega bi se stidela.

Zanimljivo je i njeno objašnjenje zbog čega je zapravo uopšte poželela da bude deo manastisrkog načina života.

- Zaljubila sam se u poziv monahinja koje su me podučavale i zbog toga sam odlučila da im se pridružim, želela sam da budem kao one jer su mi delovale bezgrešno i čisto - govorila je Džudi u intervjuu sa novinarom Amarantom Hankom.

Ta Kolumbijka je, inače, aktivna i na društvenim mrežama gde objavljuje zavodljive fotografije i snimke. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)