VIP saveti

VIŠE NIJE BUCKA, SAD JE KOST I KOŽA: Pevačica smršala više od 50 KILOGRAMA, otežano govori i jedva se kreće! Fanovi zabrinuti za njeno zdravlje! (VIDEO)

Pevačica Džesika Simpson promenila je lični opis nakon dijete, ali sada izgleda zastražujuće.

06.11.2022 17:02

VIŠE NIJE BUCKA, SAD JE KOST I KOŽA: Pevačica smršala više od 50 KILOGRAMA, otežano govori i jedva se kreće! Fanovi zabrinuti za njeno zdravlje! (VIDEO)
instagram/youtube

Džesika Simpson je američka pevačica, glumica i model. Godinama je na javnoj sceni, te smo mogli da vidimo sve njene promene u fizičkom izgledu. Jedno vreme se naglo ugojila, te je često dobijala kritike u javnosti zbog svog izgleda. Ma kako delovala samouvereno, očigledno je da nije ostala imuna na podrugljive komentare, te je prionula na dijetu.

instagram/youtube

Džesika Simpson nakon dijete

 

U toku trudnoće sa trećim detetom, Džesika se ugojila skoro 50 kilograma, a onda je, pošto je uvela velike promene u svoj životni stil i promenila način ishrane, uspela isto toliko i da oslabi. Ona je ove kilograme eliminisala za samo šest meseci. Međutim, tu se nije zaustavila. Od bucke je postala kostur. Džesikini poslednji snimci na društvenim mrežama zaista zabrinjavaju. Osim što je izuzetno mršava, njeni fanovi primetili su i da otežano govori, te da ne deluje dobro.

"Ovde nešto nije u redu"

"Boli me srce od ovoga. Izgleda jako bolesno"

"Šta se dogodilo s njenim licem. Jedva govori. Sramota"

"Ovo je potresno"

"Šta je žena napravila od sebe"

"Molim vas, recite mi da nisam jedina koja je primetila kako strašno sporo i tiho priča...je li ona dobro?!", samo su neki od komentara fanova na Instagramu.

Džesika je tokom procesa mršavljenja govorila o tome kako je promenila život iz korena, kao i da se sada oseća mlađe. 

- Otišla sam kod nutricioniste i prihvatila sam to da moram da promenim svoje životne navike - rekla je nedavno za američke medije.

Inače, pevačica je tokom jednog životnog perioda imala dosta problema sa porocima, što je javno i priznala. Naime, ona je u svojim memoarima iz 2020. godine, koje je nazvala 'Otvorena knjiga', otkrila da se u prošlosti 'ubijala' u tabletama i alkoholu

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Eto

18.12.2023 07:14

lepo je izgledla na pocetku karijere mrsava, ali kad se ugojila meni je bila top, covek nista bolje nebi mogao da pozeli, ali sad je bezveze, kompleksi i osuda javnosti je ubili, uopste nije morala da smrsa.