Zanimljivosti

BRUTALNO IZDANJE SOFIJE MILOŠEVIĆ KOJE PODIŽE TEMPERATURU NA MAKSIMUM: Snimak manekenke u zavodljivom negližeu podigao ceo Balkan na noge (VIDEO)

Zavodljiva lepotica pokazala je zbog čega nosi epitet jedne od najlepših žena fudbalera.

01.12.2022 11:01

BRUTALNO IZDANJE SOFIJE MILOŠEVIĆ KOJE PODIŽE TEMPERATURU NA MAKSIMUM: Snimak manekenke u zavodljivom negližeu podigao ceo Balkan na noge (VIDEO)
FOTO: ST/P. Divac

Manekenka Sofija Milošević (31) porodila se početkom proleća ove godine, međutim, već je uspela da vrati atraktivnu figuru. Čini se da joj je majčinska uloga dodatno dala na ženstvenosti te sada izgleda zavodljivije nego ikada.

Ova zanosna plavuša godinama je bila tiha patnja brojnim muškarcima, ali njeno srce osvojio je srpski reprezentativac, fudbaler Luka Jović (24). Njih dvoje su u vezi od 2019. godine i uživaju u skladnoj zajednici sa svoje dvoje dece, sinovima Aleksejem i Teodorom.

tiktok/sofmilO

Sofija Milošević

 

Pored toga što je požrtvovana majka, Sofija nije zapostavila ni brugu o sebi i svojoj ženstvenosti. Uvek je možemo videti negovanu i doteranu baš kako i dolikuje mladoj mami i uspešnoj ženi. O Sofijinom atraktinom izgledu govore  kako žene, tako i muškarci. Dok jači pol za njom uzdiše, dame je hvale zbog toga što uspeva da napravi balans svih životnih uloga.

 

 

Sofija je veoma aktivna na društvenim mrežama, te na svojim profilima broji na stotine hiljada pratilaca. Jedan snimak sa Tik Toka, ipak, je posebno oduševio javnost. Na njemu je manekenka u zavodljivom bež negližeu dok vetar senzualno oslikava njene obline. Ovaj snimak pogledalo je oko 30.000 ljudi što je zaista impozantna brojka. Oduševljeni komentari njenih fanova samo su se nizali ispod snimka. 

Ono u čemu su se svi složili jeste da je Sofija jedna od naseksepilnijih partnerki fudbalera, te da malo koja može da joj parira.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)