Kosa

OVA LEPOTICA PROŠLA JE KROZ PRAVI PAKAO! Odlučila se na radikalan potez, otišla je u Tursku na operaciju, a evo šta joj se potom desilo! (VIDEO)

Trejsi Kis je čitavu deceniju patila zbog užasa koji joj se dešavao, a niko iz njenog okruženja nije mogao da je razume, pa se odlučila na radikalan potez.

05.12.2022 12:01

OVA LEPOTICA PROŠLA JE KROZ PRAVI PAKAO! Odlučila se na radikalan potez, otišla je u Tursku na operaciju, a evo šta joj se potom desilo! (VIDEO)
instagram/Tejsi Kis

Glamurozna lepotica Trejsi Kis obavila je transplantaciju kose u Turskoj nakon što su pre 10 godina iznenada počele da joj opadaju vlasi u pramenovima.

Gotovo deceniju trajala je njena agonija. Zbog svega što joj se dešava izgubila je samopouzdanje, često bila u depresiji i nije videla izlaz iz situacije u kojoj se našla. Transplantaciju je doživljavala kao veliki životni dar i novi početak.

instagram/Tejsi Kis

Trejsi Kis godinama se borila sa problemom opadanja kose

- Gubitak kose mi je uništio samopouzdanje. To je išlo do te mere da sam na fotografijama sekla delove na kojima bi mi se videla kosa, stidela bih se svog izgleda. Trudila sam se da niko ne vidi moje teme koje je izgledalo užasno. Konstantno gubiti kosu isto je kao i da gledate nekoga kako umire, a osećati se potpuno bespomoćno da to i sprečite. Gledala sam, a znala sam kako će se završiti. Mislila sam da ću biti ćelava bez ijedne vlasi na glavi - počinje Trejsi svoju ispovest za Dejli Star.

Kako je otkrila, nije naišla na razumevanje okoline za ono kroz šta prolazi i niko nije shvatao strah i nemoć koje je ona osećala godinama.

- Ljudima je veoma teško da shvate koliko kosa ima uticaj na vaš život. To je kao da vam neko oduzme ruke, neki deo dela koji je oduvek bio tu i na koji ste navikli. Onda odjednom počinjete da ga gubite i osećate se kao da gubite deo sebe - objasnila je ta lepotica. 

Prošlog meseca rešila je da se uhvati ukoštac s problemom i iz Londona se uputila u Tursku na operaciju. 

- Vraćeno mi je nešto zbog čega sam godinama patila. Osećam se kao da sam osvojila milione na lutriji. Sva tuga i nesigurnost su nestali, sada mogu ponovo da živim u sreći - oduševljeno je komentarisala Trejsi nakon zahvata koji je obavila. 

Trejsi je proces kroz koji je prošla objavila na svojim profilima na društvenim mrežama gde je ujedno dobila i veliku podršku fanova. 

Inače, prema istraživanju klinike u Klivlendu, više od 50 odsto žena u SAD doživljava primetan gubitak kose iako je ustaljeno mišljenje da se to uglavnom dešava samo muškarcima. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)