Zanimljivosti

EKSPLICITNI KADROVI LJILJANE BLAGOJEVIĆ: Zbog njenog tela uzdisala je cela Srbija (FOTO)

Glumica je oduvek plenila lepotom, a u mladosti se nije libila da snima nešto erotičnije kadrove.

24.12.2022 17:02

EKSPLICITNI KADROVI LJILJANE BLAGOJEVIĆ: Zbog njenog tela uzdisala je cela Srbija (FOTO)
YouTube/printscreen

Glumica Ljiljana Blagojević oduvek je plenila nesvakidašnjom lepotom. U svom bogatom glumačkom opusu mogli smo je videti u raznim tipovima uloga. Ipak, jedna je svima ostala u dobrom sećanju. Reč je o filmu "Sećaš li se Doli Bel" koji je premijerno prikazan pre više od 40 godina. Ljiljana je u ovom nagrađivanom ostvarenju igrala glavnu žensku ulogu.

YouTube/printscreen

Slavko Štimac i Ljiljana Blagojević

 

Film je premijerno prikazan 2. februara 1981, a iste godine ovenčan je "Zlatnim lavom" na Venecijanskom filmskog festivalu. Ljiljana Blagojević tada je igrala zanosnu lepoticu, prostituku Doli Bel koja zavodi tinejdžera Dina kojeg je tumačio Slavko Štimac.

Njih dvoje imaju veoma realistične scene seksa, a u nekim od kadrova vidi se potpuno nago glumičino telo. Za njenom lepotom svojevremeno je uzdisao ceo Balkan

YouTube/printscreen

Eksplicitne scene iz filma "Sećaš li se Doli Bel"

 

Ljiljana Blagojević i danas je jedna od najlepših srpskih glumca koja je prirodnom lepotom uspela da osvoji ovaj epitet  i tako stane rame uz rame sa Tanjom Bošković i nažalost preminulom Nedom Arnerić zbog čije lepota i šarma su muškarci potpuno ludeli.

 

 

Fakultet dramskih umetnosti, odsek za glumu, diplomirala je sa ocenom deset u klasi prof. Milenka Maričića. Studirala je zajedno sa Mirjanom Karanović, Merimom Isaković i Mimom Karadžićem. Na trećoj godini glume dobija šansu da se pojavi u filmu Boško Buha, a prvu glavnu ulogu ostvaruje 1981. godine u filmu Emira Kusturice Sjećaš li se Doli Bel. Uporedo sa filmom, debituje i u pozorištu, u početku kao slobodan umetnik, da bi 1996. godine postala prvakinja drame Narodnog pozorišta u Beogradu.

 

 

Ljiljanina ćerka Kalina Kovačević takođe se ostvarila u svetu glume. Uprkos teretu majčinog uspeha, Kalina je uspela da izgradi svoje ime u svetu umetnosti te je ostvarila brojne zapažene uloge.Pored filma i televizije, igrala je i u brojnim pozorišnim predstavama: Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo, Tri sestre, Goli kralj, Velika drama, Prizori egzekucije, Vesele žene vindzorske, Maratonci trče počasni krug, Ožalošćena porodica...

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)