Zanimljivosti

ONA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH GLUMICA: Jeleninog supruga svi dobro znate, venčali su se u strogoj tajnosti! (FOTO)

Nedavno su postali i roditelji.

16.03.2024 20:32

ONA JE JEDNA OD NAJLEPŠIH SRPSKIH GLUMICA: Jeleninog supruga svi dobro znate, venčali su se u strogoj tajnosti! (FOTO)
instagram

Jelena Puzić (35) jedna je od najlepših srpskih glumica, a svojim vitkim stasom mogla bi da parira i najplaćenijim svetskim modelima. Publika je upoznala kroz uloge u ostvarenjima "Pored mene", "Psiho seansa", "Vreme zla" i brojnim drugim, a diplomirala je na Akademiji umetnosti u klasi Mirjane Karanović.

 

 

Ova atraktivna Čačanka bavila se i plesom koji je zaslužan za njenu vretenastu građu. Jelena se pak sve ove godine nije previše pojavljivala u medijima, te su se mnogi iznenadili kada su isplivale pojedinosti iz njene intime. Naime, ona se 2022. godine udala za Ivana Zablaćanskog, sina čuvenog glumca Milenka Zablaćanskog. Svadbi je prisustvovao veliki broj njihovih kolega, a među njima su bili Ivana Dudić, Ljubinka Klarić, Kristina Savić, Isidora Simijonović, Matea Milosavljević, Slaven Došlo, Stevan Piale, Milorad Damjanović i mnogi drugi. Da su par otkriveno je kada su zajedno igrali u domaćoj seriji Crveni mesec.

Crveni mesec je ubedljivo najduži projekat na kome sam radila. Srećna sam što mi je Ivan i momak i kolega jer sjajno funkcionišemo i privatno i poslovno. Stalno pričamo o glumi, možda i previše - je je tada Jelena za domaće medije.

 

 

U međuvremenu je ovaj par ljubav krunisao i prinovom. Naime, polovinom decembra prošle godine Jelena i Ivan postali su roditelji dečaka koji je ulepšao njihov svet.

Ivan i Jelena su više puta delili kadrove na setu i to im je oboma pričinjavalo veliko zadovoljstvo. 

 - S njim mi je uvek prijatno da radim. Igrali smo zajedno i u "Crvenom mesecu", ali nismo delili kadar, kao ni u "Kolu sreće". Direktni partneri smo u "Starogradskim biserima", gde Ivan igra konobara i predstavi "Beogradska trilogija". Nas dvoje se dobro razumemo, jer imamo iste kriterijume u vezi sa shvatanjem našeg posla - govorila je glumica za Večernje novosti.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)