Zanimljivosti

"SVESNO SAM SE ŽRTVOVALA DA MOJA ĆERKA NE BI BILA POVREĐENA": Snežana Savić progovorila o bolnoj odluci koju je donela (FOTO)

Glumica je napravila izbor koji ju je koštao ljubavi.

06.03.2024 18:05

"SVESNO SAM SE ŽRTVOVALA DA MOJA ĆERKA NE BI BILA POVREĐENA": Snežana Savić progovorila o bolnoj odluci koju je donela (FOTO)
ATA Images

Glumica i pevačica Snežana Savić danas, 6. marta, proslavlja 71. rođendan. Iza nje su decenije uspešnog rada kako u oblasti glume, tako i muzike. Prvu ulogu na televiziji ostvarila je u filmu " Ignjat protiv Gebelsa" davne 1975. Međutim, uloga koja joj je donela vanvremensku popularnost je uloga Maline u seriji "Srećni ljudi" za koju je dobila i nagradu.

Pritnskrin:Youtube RTS

Snežana Savić u seriji "Srećni ljudi"

Snežana Savić je, osim talentom, bacila muškarce na kolena i svojom lepotom. Bujna crna kosa, damsko držanje i atraktivan stas bili su dobitna kombinacija kojom se glumica mogla pohvaliti. Ipak, ona je samo jednom čoveku rekla da. U pitanju je reditelj Dragoslav Lazić sa kojim je dobila ćerku Anitu. Nažalost, ovaj brak okončan je razvodom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anita Lazic (@anitalazic)

 

Mnogi su se začudila zbog čega lepa glumica nije više otvarala srce za nove ljubavi u svom životu. Sigurno je da su mnogi muškarci stajali u redu i želeli da ih ova dama primeti. Međutim, ona je odlučila da sreću svoje naslednice stavi ispred sebe i svoje ljubavne sreće.

Lepo je imati decu. Međutim, ja sam otišla od Anitinog oca. Razišli smo se i nisam želela da joj stvaram traumu, da ima dva oca, dve mame. Smatrala sam da joj je jedna trauma dosta u životu, a to je što njeni roditelji ne žive zajedno. Da još naknadno doživljava rivalitet s decom koju bih ja imala s nekim drugim čovekom, to sam izbegla, vrlo svesno žrtvujući se da ona ne bi bila povređena drugi put - govorila je glumica u intervjuu za Azru.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)