Zanimljivosti

OVAJ DETALJ IZ BRAKA BRANKE PUJIĆ I GAGIJA JOVANOVIĆA NIKO NIJE ZNAO: Jedan muškarac umalo im nije uništio sve (FOTO)

Danas važe za jedan od najstabilijih parova na javnoj sceni.

06.03.2024 10:45

OVAJ DETALJ IZ BRAKA BRANKE PUJIĆ I GAGIJA JOVANOVIĆA NIKO NIJE ZNAO: Jedan muškarac umalo im nije uništio sve (FOTO)
Dragan Kadić

Glumački par Branka Pujić i Dragan Gagi Jovanović u ljubavi su od 1991. godine. Tokom svih ovih decenija uživaju u skladnom braku, a kao krunu svoje ljubavi dobili su ćerku Anđelu. Ova mlada devojka godinama kasnije krenula je stopama svojih roditelja, te je postala glumica i to jedna od popularnijih u svojoj generaciji. 

Gagi i Branka imaju jedan od najstabilijih brakova na javnoj sceni i njihovoj ljubavi mnogi se dive. Međutim, nije od samog početka išlo sve glatko. Kada su se upoznali, postojala je jedna prepreka koja je mogla da preokrene njihovu priču u potpuno drugačijem smeru.

instagram-_blejzmodesti

Branka Pujić i Gagi Jovanović sa ćerkom Anđelom

- Istina je, upoznali smo se na Fakultetu dramskih umetnosti. Prvi put kad sam je spazio, znao sam da će biti moja. Morao sam malo da pričekam, ali vredelo je. Nemamo recept za srećan brak. Nas je od prvog dana vezivalo poštovanje koje gajimo jedno prema dugom. Nikada se između nas nije isprečila karijera ili nešto materijalno. Drago mi je što je pored mene neko ko ima ljubavi za sve, ko je spreman svakom da pomogne i ko voli život. Srećan sam što je Branka skromna i što sam njene želje mogao da ostvarim - govorio je Gagi svojevremeno za domaće medije.

Ove glumčeve izlive emocija potvrdila je i Branka objasnivši da je, kada je upoznala Gagija, imala dečka, te nije mnogo obraćala pažnju na njegova udvaranja.

 

 

- Kad sam upoznala Dragana, imala sam dečka. U početku smo se družili, bio je duhovit, mnogo smo se smejali i s vremenom mi se uvukao pod kožu. Ali, nešto se događalo i pre toga. Sećam se, kad me je prvi put video na Akademiji, rekao je da ću mu biti žena. Imao je ceo plan, a meni je u početku sa njim bilo vrlo lepo, sve je krenulo iz druženja i spontano je preraslo u ovo što imamo danas. Najjače oružje su mu šarm i plemenitost. Duhovit je i vrlo muževan, ali je i jako dobar čovek - rekla je Branka.

 

 

Branka i Gagi prvobitno nisu želeli da prave venčanje, jer ih ta formalnost nikada nije zanimala. Međutim, prelomilo je to što su želeli da olakšaju papirološke stvari kada su saznali da će postati roditelji. Par se venčao 1992. godine, a ubrzo potom rodila se i Anđela. Na medeni mesec otputovali su direktno sa svadbene ceremonije, koja je bila organizovana u jednom restoranu na Ušću. Bračno putovanje proveli su u dvorcu Dunđerski.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)