Zanimljivosti

TAJNA JELENE BIN DRAI KOJU JE MALO KO ZNAO: Bogata Srpkinja otkrila kako je osvojila šeika iz Dubaija (FOTO)

Decenijama uživaju u srećnoj ljubavnoj bajki.

18.02.2024 13:42

TAJNA JELENE BIN DRAI KOJU JE MALO KO ZNAO: Bogata Srpkinja otkrila kako je osvojila šeika iz Dubaija (FOTO)
Vladimir Lukić

Jelena Bin Drai jedna je od najbogatijih Srpkinja. Godinama živi u Dubaiju gde je udata za šeika sa kojim je dobila troje dece. Pažnju javnosti privukla je lepotom kada je 1998.proglašena najlepšom ženom Jugoslavije. Ova titula otvorila joj je mnoga vrata kao poslovnim uspesima ali i ljubavnoj sreći. 

Ova lepotica poreklom iz Žablja i danas se povremeno vraća u svoje rodno mesto gde i danas živi njena porodica, ali ne razmišlja o životu u Srbiji. Mnogi nemaju predstavu o tome kako zapravo izgleda Jelenin život, te su postojale razne spekulacije. Jedna od njih je bila i ta da živi u haremu, "zlatnom kavezu", te da je njen život daleko od bajkovitog. Međutim, ona je sve to demantovala i ne skriva veliku ljubavnu sreću.

Kako je bivša Mis Jugoslavije otkrila u jednom intervjuu, na njihovom venčanju, kom je prisustvovalo oko 300 zvanica iz celog sveta, sve je bilo u znaku broja četiri. Ljubav su krunisali davne 2007. godine.

- Venčali smo se 4. aprila, u četiri posle podne. Zabavljali smo se četiri godine, Saidov broj dresa kad igra polo je 4, a želimo četvoro dece - otkrila je Jelena svojevremeno za Hello.

 

 

Ona je otkrila i kako je izgledao njen prvi susret sa sadašnjim suprugom, bogatim šeikom iz Emirata.

 - Pri prvom susretu uopšte nije obraćao pažnju na mene. Tada sam imala samo četrdeset osam kilograma i, samim tim, delovala ispijeno. Njemu se kao i svakom Arapinu dopadaju "rasne" žene, sa izraženim oblinama. Zaintrigirala sam ga tek kad smo počeli da komuniciramo – ispričala je Jelena u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

 

 

Jelena je govorila i o spajanju njihovih porodica, koje su ujedno i dve različite vere. 

- Said je iz mešovitog braka. Onog dana kad je njegov otac oženio Engleskinju, prekršio je pravila, ali to je mnogo godina kasnije znatno pojednostavilo našu situciju. Njegova porodica me je odlično prihvatila. Prema meni se ophode kao da sam jedna od njih, ne praveći razliku između moje i njegove vere. Iako kod Arapa nije uobičajeno da mladić i devojka žive zajedno, Said i ja nismo oklevali da to učinimo. Zajednički život smo započeli posle samo dve nedelje zabavljanja - objasnila je misica.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)