Zanimljivosti

MEGAN MARKL ĆE ZARADITI MILIONE AKO PRIHVATI OVE PONUDE? Stručnjaci otkrivaju kakva unosna budućnost očekuje bivšu glumicu

Poznati supružnici su suočeni sa finansijskim problemima, ali za to postoji rešenje.

09.02.2024 15:40

MEGAN MARKL ĆE ZARADITI MILIONE AKO PRIHVATI OVE PONUDE? Stručnjaci otkrivaju kakva unosna budućnost očekuje bivšu glumicu
Profimedia

Dok je Velika Britanija još uzdrmana nakon vesti da kralj Čarls III ima rak, pojedini stručnjaci bave se ostalim članovima kraljevske porodice. Prema predviđanjima stručnjaka za brendove, Megan Markl bi mogla da zaradi "milione u roku od nekoliko meseci" i tako olakša svoje "finansijske brige", ali bi to moglo da dođe po cenu njenog ličnog integriteta. Iako su princ Hari i Megan navodno suočeni s finansijskim pritiscima nakon što su propali neki unosni poslovi, stručnjak za brendove Denis Palmer-Dejvis tvrdi da bi Megan mogla brzo da promeni svoju finansijsku situaciju, ali pod uslovom da je spremna da se potrudi i preuzme rizike.

Denis ističe da bi Megan, kao bivša holivudska zvezda udata za britanskog princa, mogla da privuče pažnju svakog brenda na planeti i da bi mogla da zaradi milione u roku od nekoliko meseci, ali ističe da li je Megan spremna da preuzme rizike. Takođe, ističe da bi Megan mogla da brzo zaradi novac kroz saradnju s velikim modnim ili kozmetičkim brendovima ili putem javnih nastupa i panel diskusija. Ipak, naglašava da bi Megan mogla da smatra da je takvo nešto ispod njenog društvenog statusa.

AP Photo/Frank Augstein

Megan Markl mogla bi zaraditi milione, tvrde stručnjaci

Finansijski pritisci i mogućnosti za zaradu

Princ Hari je navodno suočen s troškovima od 750.000 funti nakon sudskog spora za klevetu, a Megan i Hari su izgubili nekoliko visokih ugovora vrednih milione funti od kada su se preselili u Ameriku. Njihova animirana dečija Netflix serija "Pearl" je otkazana, a isto se desilo i njihovom podcastu "Archetypes", označivši kraj njihovog ugovora s kompanijom Spotify vrednog 15,6 miliona funti. Takođe, postoji upozorenje da bi mogli izgubiti ugovor s Netflixom vredan 78 miliona funti ako ne ispune očekivanja.

Tanjug/AP

Megan Markl ima osećaj za modu, te bi mogla sklopiti saradnju sa poznatim brendovima industrije lepote

Načini za brzu zaradu

Denis ističe nekoliko mogućnosti za Megan da brzo zaradi novac. Između ostalog, ističe da bi Megan mogla postati zaštitno lice kozmetičkog ili parfemskog brenda, kao i da bi mogla zarađivati putem sponzorisanih postova na Instagramu. Takođe, ističe da bi Megan mogla da sklopi ugovor s velikim modnim brendovima poput Armanija ili Burberryja, kao i da bi mogla zarađivati putem javnih nastupa, za koje se navodi da bi mogla da naplaćuje čak milion dolara po govoru.


Iako su Megan i Hari navodno suočeni s finansijskim pritiscima, stručnjaci smatraju da postoji niz mogućnosti da se iz tog problema izvuju, ali ističu da bi to moglo doći po cenu njenog ličnog integriteta i društvenog statusa. Ostaje da se vidi da li će Megan prihvatiti ove ponude i preuzeti rizike kako bi rešila svoje finansijske probleme.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)