Zanimljivosti

EVO GDE ĆE MEGAN I HARI PROVESTI DAN ZALJUBLJENIH: Otkrivena tajna lokacija, ovo niko nije očekivao (FOTO)

Uživaju u ljubavi daleko od porodične drame.

05.02.2024 19:12

EVO GDE ĆE MEGAN I HARI PROVESTI DAN ZALJUBLJENIH: Otkrivena tajna lokacija, ovo niko nije očekivao (FOTO)
AP Photo/Peter Dejong

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa će obeležiti zvanični dan ljubavi putovanjem u Vankuver i Vistler, gde će se pridružiti članovima Zimskog trening kampa. Par, koji je kratko živeo u Kanadi nakon što su napustili kraljevski život 2020. godine, obeležiti 14. februar u bajkovitom snežnom pejzažu.

Tanjug/AP

Princ Hari i Megan Markl uživaju u ljubavi

Daleko od porodične drame, Megan i Hari odlučili su da se posvete svom braku i emocijama koje gaje jedno prema drugome. Njihova ljubav, uprkos svim predrasudama ostala je snažna i nakon svih porodičnih drama. 


Iako tačno nije poznato kako će Hari i Megan provesti Dan zaljubljenih, glumica je ranije otkrila svoje idealne planove u postu sa svog sada ugašenog bloga, The Tig. Jedna od želja bila joj je i da ovaj praznik provede u Parizu ili da bude okružena snežnom idilom. Ona je takođe ponudila neke savete samcima.

- Mislim da trebate biti svoj sopstveni Dan zaljubljenih. Mislim da trebate pripremiti tu divnu večeru čak i kada ste sami, obući svoj omiljeni autfit, kupiti sebi cveće i proslaviti samoljubav koja često biva zanemarena kada se fokusiramo na ono što nemamo - poručila je tada Megan Markl.

Tanjug/AP

Princ Hari i Megan Markl ulaze u višemilionske projekte

Inače, Megan i Hari rade na novim poslovnim poduhvatima i višemilionskim saradnjama sa Netfliksom. Sada je Netflixov glavni direktor za sadržaj Bela Bajaria otkrio da Hari i Megan zapravo imaju hrpu projekata u razvoju pod svojom ogrankom. Bajaria je rekao na Netfliksovom promotivnom događaju u Holivudu da Saseksovi rade na nekoliko projekata bez scenarija za koje se smatra da su dokumentarci - plus film i serija koji su svi u ranom razvoju.

 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)