Zanimljivosti

NAJLEPŠA ŽENA BALKANA 3 PUTA SE UDAVALA: Kada čujete gde je Ana upoznala poslednjeg supruga, bićete u neverici

Za njom su žudeli svi muškarci širom nekadašnje Jugoslavije.

15.02.2024 18:40

NAJLEPŠA ŽENA BALKANA 3 PUTA SE UDAVALA: Kada čujete gde je Ana upoznala poslednjeg supruga, bićete u neverici
YouTube/printscreen-Beauties of the World,

Ana Saso (61) je bivša jugoslovenska misica koja je očarala ceo region. Ona je 1982. godine ponela titulu mis Jugoslavije, a na izboru za mis sveta ušla je među 15 najlepših. Ova lepotica bila je zavodljiva i senzualna, što se videlo na svakoj fotografiju koju je uradila. Malo ko je ostao imun na njene čari, međutim, nije imala mnogo sreće u životu. Anina slava doživela je ekspanziju kada se pojavila u reklami za jedan sok. Ona je u belom bikiniju i beloj providnoj majici potpuno nakvašenoj ispod koje se oslikavaju obline. Potpuno je jasno zbog čega su muškarci izgubili glavu za njom, a žene joj se divile.

Čak i danas, kada je zakoračila u sedmu deceniju izgleda podjednako senzualno, te nema sumnje da podjednako privlači pažnju kao i u danima velike slave.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Ani je lepota mnogo toga donela u životu, međutim, ljubavna sreća nije oduvek bila na njenoj strani. Prvi put se udala za Nenada Baru Reklića, koji je bio vlasnik mnogih lokala u Splitu. Njih dvoje su se razveli, a Reklić je 2014. godine poginuo u saobraćajnoj nesreći. Drugi put je bračnu sreću okušala pored pravnika Igora Franceskija, ali se i od njega razvela navodno zbog njegovih neverstava. Treći put se udala za Hrvoja Tomasovića i sa njim živi u Samoboru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Hrvoje lekar sa kojim se upoznala kada je počela da se suočava sa učestalim napadima panike. Tokom 

-Oduvek sam bila jako emotivna, čak sam tuđa osećanja jako primila k srcu. Svet je nekako bio okrutan prema meni. Sve je to uticalo na mene, ali spašavalo me što sam jaka u glavi. Opet, ako skupljaš u sebe, to nikako ne valja. Treba sve izbaciti, a to pre nisam radila. I tako su počeli moji napadi panike. Borila sam se s time oko godinu i pol dana. Ne svaki dan, a pre nego što sam upoznala Hrvoja bilo je sve učestalije. Danas smo puno bolje upoznati s tim problemom, ali meni tada niko nije rekao o čemu je reč. Prijatelj mi je preporučuo da me pregleda Hrvoje kako bi utvrdio u čemu je problem sa mojim zdravljem.  Dočekala sam Hrvoja koji je zaista preduzeo sve, razgovarali smo čekajući nalaze, usled čega sam osetila toplinu i mir. Ispred sebe videla sam osobu koju kao da sam poznavala celi život. I tu je počela naša priča. - govorila je Ana za hrvatski Story.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

 

Ana je upoznala sina iz prvog braka svog partnera i sa njim je u odličnim odnosima. Jednostavno su se kocke posložile i sve je teklo kako nije mogla ni da zamisli.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)