Lice

NATAŠA JE PONELA TITULU MIS U LONDONU: Svi su bili oduševljeni, a onda je sve nestalo u trenu zbog jedne devojke (FOTO)

Prirodnom lepotom bez šminke očarala je javnost.

28.01.2024 12:00

NATAŠA JE PONELA TITULU MIS U LONDONU: Svi su bili oduševljeni, a onda je sve nestalo u trenu zbog jedne devojke (FOTO)
Lauren Cremer, FabUK / SWNS / SWNS / Profimedia

Nataši Beresford (28) koja je prošle godine krunisana kao Mis London na takmičenju lepote bez šminke, nedavno je oduzeta titula nakon što je odbila da učestvuje u finalu takmičenja za Mis Engleske. Objasnila je da je datum takmičenja bio isti kao datum venčanja njene najbolje prijateljice, što je dovelo do njene odluke da se povuče.

- Nažalost, više neću predstavljati London na finalu takmičenja za Mis Engleske u maju. Moja najbolja prijateljica se udaje istog vikenda kao takmičenje. Obećala sam da ću biti njena deveruša. Želim da se zahvalim svima koji su me podržavali i poželim ostalim takmičarkama sve najbolje na takmičenju za Mis Engleske - rekla je Nataša, piše Miror.

 

 

Neobična pobeda Nataše

Važno je napomenuti da je Natašina početna pobeda na takmičenju Mis London bila nekonvencionalna, budući da je to takmičenje lepote bilo posebno usmereno na prirodnu lepotu bez šminke. Njen uspeh na takvom takmičenju istakao je njen prirodni šarm i samopouzdanje, ističući je iz tradicionalnih pobednica takmičenja lepote.

Prijateljstvo iznad krune

Natašina odluka da da prednost prijateljstvu ispred svoje titule pokazuje njen vernost i posvećenost svojim voljenima. To je osvežavajući podsetnik da odnosi i obećanja imaju veću vrednost od priznanja i titula. Njena spremnost da stane uz svoju prijateljicu na tako važan dan pokazuje dubinu njenog karaktera i važnost koju pridaje svojim ličnim odnosima.

 

 

Pogled u budućnost

Iako Nataša neće učestvovati na finalu takmičenja za Mis Engleske, njen graciozan izlazak i dobre želje preostalim takmičarkama pokazuju njen sportski duh i ljubaznost. Dok se nosi sa ovim neočekivanim događajem, njena odluka da da prednost venčanju svoje prijateljice pred takmičenjem odražava njen snažan moralni kompas i vrednosti. Natašini budući poduhvati će nesumnjivo biti praćeni sa interesovanjem, s obzirom da su njen karakter i integritet zasijali kroz ovu izazovnu situaciju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)