Zanimljivosti

ODUZELI JOJ TITULU MIS SRBIJE ZBOG ŠOK TAJNE KOJU JE SKRIVALA: Evo šta se desilo sa Nikolinom Bojić nakon 11 godina od ovog skandala (FOTO)

Njena sreća bila je kratkog daha, lepotica iz Apatina je ostala bez novca i krune.

12.12.2023 19:02

ODUZELI JOJ TITULU MIS SRBIJE ZBOG ŠOK TAJNE KOJU JE SKRIVALA: Evo šta se desilo sa Nikolinom Bojić nakon 11 godina od ovog skandala (FOTO)
Youtube/Printscreen/Glossy.rs

Nikolina Bojić iz Apatina postala je poznata javnosti kada je osvojila titulu Miss Srbije 2012. godine. Sa svega 25 godina, postala je simbol lepote i elegancije, te je mnogi vide kao uzor mladim devojkama širom zemlje. Međutim, njen uspon ka vrhu lepotice Srbije nije dugo trajao.

Nažalost, lepa priča o uspehu Nikoline Bojić brzo je naišla na prepreku. Nakon što su se pojavile provokativne fotografije, javnost je počela da sumnja u njenu moralnost. Međutim, prava senzacija usledila je kada je otkriveno da je Nikolina udata, što je direktno kršilo pravila takmičenja za Miss Srbije. Ova činjenica dovela je do toga da joj je titula oduzeta, a kruna skinuta sa njenih prelepih uvojaka.

Kako je vreme prolazilo, javnost je postajala sve znatiželjnija u vezi sa Nikolininim brakom. Postale su glasine da je udata za kanadskog tenisera Frenka Dančevića, što je dodatno doprinelo skandalu oko njenog statusa kao neudate mlade lepotice. Ovaj detalj samo je produbio misteriju oko Nikoline Bojić i njenog braka, a javnost je bila željna saznanja istine.

Youtube

Spekulisalo se kako je Nikolina pobegla sa krinom vrednom 5.000 evra

Nikolina je osoba koja je svojom pričom iznenadila mnoge. Iako je tvrdila da je fitnes instruktorka, ispostavilo se da je i ta priča bila daleko od istine. Umesto toga, Nikolina je u to vreme bila zaposlena kao kuvarica u restoranu u Apatinu. Međutim, nije sve bilo izmišljeno, naknadno se zaista upisala na Višu školu za fitnes, pokazujući svoj istinski interes za ovu oblast.

Prašina koja se podigla oko lepotice Nikoline dovela je do njenog hitnog odlaska u Minhen radi oporavka. Nakon incidenta, koji je izazvao brojne spekulacije, Nikolina je završila u Hitnoj pomoći, a mediji su brujali o navodnom nestanku krune vredne 5.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina (@mrsdancevic)

 


Nikolina, koja je bila u centru pažnje javnosti zbog svoje lepote, doživela je iznenadni zdravstveni problem koji ju je odveo direktno u bolnicu. Prema izvorima bliskim misici, ona se odlučila za tih opovlačenje na oporavak u Minhenu kako bi izbegla dodatni pritisak medija i javnosti.  U novembru 2012. godine Nikolina je predala krunu Aleksandri Doknić, a organizatori su insistirali da sada bivša misica plati odštetu od 50.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolina (@mrsdancevic)

 

Nikolina i Frenk su par čije je venčanje 2013. godine privuklo pažnju javnosti. Venčanje je održano u Apatinu, a nakon turbulentnih događaja par je konačno mogao da se slobodno pojavi u javnosti. Iako su se stacionirali u Montrealu, gde Nikolina radi kao model i fitnes instruktorka, njihova ljubavna priča i dalje traje.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)