Zanimljivosti

OVA SRPKINJA JE SNAJA SOFIJE LOREN: Saša je promenila ime, a ovako govori o svom poreklu (FOTO)

Uživa u bračnoj idili sa jednom od najpoznatijih Italijana.

29.11.2023 20:05

OVA SRPKINJA JE SNAJA SOFIJE LOREN: Saša je promenila ime, a ovako govori o svom poreklu (FOTO)
MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Saša Aleksander je američka glumica srpskog porekla. Njeno pravo ime je zapravo Suzana Drobnjaković. Rođena je 17. maja 1973. godine u Los Anđelesu . Njen otac je Italijan, a majka Srpkinja. Saša je udata za reditelja Edoarda Pontija, sina Sofije Loren i Karla Pontija, i imaju dvoje dece sina i ćerku.

AFF / Alamy / Alamy / Profimedia

Saša Aleksander Ponti sa suprugom

Saša Aleksander je poznata po svojim ulogama u popularnim TV serijama kao što su "Rizoli i Ajls" i "Mornarički istražitelji NCIS". Ona je takođe rediteljka i režirala je nekoliko epizoda serije "Rizoli i Ajls" .

Saša Aleksander je ponosna na svoje srpsko poreklo i često govori o tome. U jednom intervjuu je izjavila da ju je majka Srpkinja učila da se neguje, zbog čega je i dalje jedna od najse*sepilnijih televizijskih zvezda .

- Naša porodica je mešana. Moj muž je pola Italijan, pola Francuz, naša deca idu u francusku školu. Moja majka je bila Srpkinja, tako da ja jako dobro govorim i srpski jezik i volim deci da pevam srpske pesme. Srpski jezik, iako je prelep, ima mnogo suglasnika, sve je dublje i prožeto sa mnogo emocija, čak i nepristojne reči. Srpske psovke imaju dublje značenje - govorila je Saša u jednom od intervjua.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)