Zanimljivosti

VRATILA SE IZ HRVATSKE U SRBIJU NAKON RAZVODA I DRASTIČNO PROMENILA LIČNI OPIS: Zbog fotografija Ane Franić gore društvene mreže (FOTO)

Godinama je prolazila kroz transformacije i sada puca od samopouzdanja.

25.11.2023 15:48

VRATILA SE IZ HRVATSKE U SRBIJU NAKON RAZVODA I DRASTIČNO PROMENILA LIČNI OPIS: Zbog fotografija Ane Franić gore društvene mreže (FOTO)
instagram.com/anafranic

Ana Franić je srpska glumica koja je stekla popularnost ulogom u seriji “Mješoviti brak”. Rođena je u Beogradu, ali nakon uspeha u seriji, odlučila je da napusti javni život. Ljubav prema roniocu iz Splita, Marku Ižakoviću, odvela ju je u Hrvatsku gde su proveli sedam godina u braku. Međutim, njihova ljubav je doživela krah. Ana je spakovala kofere i krenula život iz početka na staroj adresi.

FOTO TANJUG/ VLADIMIR SPORCIC

Ana Franić godinama živi u Beogradu

Od Beograda do Splita: Ljubavna priča
 

Nakon upoznavanja sa Markom Ižakovićem, profesionalnim roniocem iz Splita, Ana Franić je odlučila da napusti Beograd i preseli se u Hrvatsku. Njih dvoje su proveli sedam godina u braku i dobili su dvoje dece. Međutim, na kraju su se rastali, nakon čega se Ana vratila u Srbiju sa sinovima.

-Mi smo roditelji našoj deci sada i zauvek. Hteli mi to ili ne, moraćemo da se slažemo, a i zašto ne bismo kada je sve ispalo kako treba da bude - kazala je glumica za "Stori" nakon razvoda.
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

Povratak u Srbiju: Nastavak karijere
 

Nakon povratka u Srbiju, Ana se vratila glumi i ostvarila zapažene uloge u seriji “Močvara” i filmu o Svetozaru Miletiću “Ime naroda”. Takođe, igrala je jednu od glavnih uloga u seriji “Tri muškarca i tetka”, a sada je publika može gledati u seriji "Poziv" koja se emituje na RTS.

instagram.com/anafranic

Ana Franić ponosno pokazuje rezultate vežbanja

 

Transformacija

Ana Franić godinama naporno trenira te je dovela telo do savršenstva. Na glumici se ocrtava svaki mišić, a ona isijava samopouzdanjem. 

- Moj trening je dosta složen za rekreativnu grupaciju. Bavim se funkcionalnim fitnesom, koji je najpribližniji funkcionalnom treningu, a zahtevan je, jer istovremeno kombinuje i snagu i izdržljivost i kondiciju- govorila je glumica za domaće medije.

Komentari (0)